Milyen okostelefont vegyek? (Bővebben lent! )
Olyan okostelefont keresek, aminek a márkája Samsung, HTC, Alcatel, Sony, vagy Huawei. Minimum 3,3"-os képernyő kéne, Androidból a Jelly Bean lenne a legjobb. 30000 ft-ot tudnék rá kiadni max., de jobb lenne olcsóbbat. És nem Vateráról, apródról, meg ilyenekről rendelném, mert félek, hogy átvernek. A Samsung Galaxy Young (nem az Y, hanem a Young) jónak tűnik, a kialakítása is klassz, és a tudása is megfelelő. Akinek olyan van, Pro és Kontrákat írjon, ha lehet. Köszönöm előre is!
Válaszolóknak (mint eddig is,) jár a felpont!:)))
Nekem is Galaxy Young van.
Egyáltalán nem lassú, ami hátránya az az hogy kicsi a belső tárhelye.
Nem drága, jól viszi az alkalmazásokat, összességében szeretem.
1 hétig volt, de mivel nincs még annyira sem jó, mint a Samsung Galaxy Mini ( ami elég béna magában is ), ezért eladtam. Nincs jó tulajdonsága a young-nak.
30 000 Ft-ért nem tudsz venni jelly been-t nem kapsz. Ami jól futtatja, az ott kezdődik, hogy 70-90 000 Ft.
Én inkább azt javaslom, hogy a meglévő 30 000 Ft-hoz gyűjts 10 000 Ft-ot és vegyél inkább egy Nokia Lumia 520 ( vagy gyűjtesz még 5-10 000 Ft-ot és 525-öt ), ami Windows Phone és sokkal jobb. Nem laggol, nem akadozik, sőt inkább leegyszerűsítem: egy 40 000 Ft-os wp-s telefon annyit tud, mint egy kb. 70 000 Ft-os androidos mobil.
Ha érdekelne még valami írj privátba.
Á, a nokia Lumia 520 :)
Első wp-s mobilom volt. Akkoriban mindent futtatott, az árához képest kiváló volt a kamerája, nem fagyott le ( mint szinte az összes "google play"-es, azaz androidos telefon ), nem akadozott és a rá telepített OFFLINE térkép, azaz nem kell hozzá internet ( ilyen csak a Lumiákon van ). Kontra? Mivel csak fél gigabyte a RAM-ja, azaz a belső memóriája, most van 1-2 játék ami nem fut el rajta. Ezen kívül semmit nem tudok felhozni ellene.
Egyébként nem ugyanazok a programok, ill. játékok vannak a wp-re mint az androidra. A wp-re kevesebb van mint az androidra. A legtöbb megvan, szinte ugyanúgy, de míg androidon ugyanaz a játék megvan 10-szer csak más gyártótól, addig a windowson csak 2-szer van meg.
~3
"ugyanazok ... vannak a wp-re mint az androidra. A wp-re kevesebb van mint az androidra"
Azért van egy kis logikai ellentmondás de tudom mire gondoltál.
A lumia 520 újban van 30-ért is, nem kell 40-et kiadni érte, androidban meg nem 70 hanem 50k a jó telefon kezdete. Véleményem szerint.
7# elnézted. Az írtam, hogy NEM ugyanazok vannak, nézd meg. Egyébként mindegy, az 50 meg a 70 000 is drága.
Igen van 30-ért is 520, ez is igaz.
~6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!