Lessz Samsung Galaxy Note 4? . ès mi a vèlemèny a Samsung Galaxy S5-rol?
Szerintem ugyanolyan lett, mint az s4 kisebb változtatásokkal. Az egész műanyagból van, mert egy zászlóshajó telefonnak persze műanyagból kell lennie. A szappantartó design is megmaradt. A hardver legalább utolérte a mostani csúcsot a Snapi 800-al, de nemsokára ez is elavult lesz. Aztán még a Samsung rátolja a saját kis TW-jét, ami megeszi a ramnak egy jó nagy részét.
Egyszóval nekem nem jön be a kinézete, a TouchWizet sem komálom annyira, persze ez csak az én saját véleményem, sokaknak tetszik a telefon.
Valahogy te ezt pont fordítva tudod, a Note 3 jóval jobb lett a Note 2-nél, S5 meg csak egy S4S, szinte 0 változás.
A kérdés meg hülyeség, több tízmilliót eladtak a Note 3-ból is, minden Note jobban teljesít, mint az előző, majd valószínűleg nem fognak többet kiadni.
S5 meg nem lett nagy szám. S4-hez képest annyi a változás, hogy Snapdragon 800 van benne. Oké, erősebb lett, ez nem kérdéses, de mivel az S4 is még nagyon erős, és évekig nem fogja megakasztani semmi (vagyis nem akasztaná meg semmi, ha a TouchWiz-t nem 3 éves kisgyerekek programoznák) így csak az erősebb hardvernek nem látom értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!