Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S3 Mini vagy...

Samsung Galaxy S3 Mini vagy Samsung Galaxy S Advance? Többi lent!

Figyelt kérdés
Melyik a jobb ? Gondolkoztam az Ace 3 LTE-n de annak gyenge a kijelzője , ameddig ezeknek Super Amoled !

2014. márc. 7. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Hardveresen viszont sokkal jobb az Ace 3, mint a másik kettő.

Mellesleg, szerintem a sima TFT-vel sincs semmi baj.

2014. márc. 7. 15:38
 2/7 A kérdező kommentje:
akk. az ace 3 lte vagy s3 mini ? az s3 mini azert jo mert kijon ra a 4.4.2 android ameddig az Ace3 ra nem biztos.
2014. márc. 7. 16:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha jól látom az S3 mini-re se 100%, hogy kiadják a 4.4-et.

[link]

"A kódjelzések a készülékek nevei mögött sok esetben egy-egy konkrét modellre utalnak, ami kapacitást vagy szolgáltatót jelent."

"A Samsung mindeddig hivatalosan semmit nem közölt a várható frissítéseivel kapcsolatban."

Én ezek közül mindenképp az Ace 3-at venném meg. (Azt már meg se merem említeni, hogy léteznek más márkák is.)

2014. márc. 7. 16:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Milyen keszuleket ajanlasz ? max 65 000ft . eddig s2 re gondoltam ami 8gb os
2014. márc. 7. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Motorola Moto G

LG Optimus F6

Vagy ha van még +2000 forintod, akkor Xperia SP.

2014. márc. 7. 19:19
 6/7 anonim válasza:
mindketto megegyezik, ugyanaz. nekem az advance van..sajnos, ez a masodik advencem, az elson 2.3 soft volt es repult, imadtam. ezen mar 4.3 es utalom. nagyon lassu, lefagy. Ez a soft mar sok egy ilyen konfiguracioju mobilnak, es alig van rajta par dolog instalalva nem pakoltam meg mint sokan masok, nem tudnam mar ajanlani csak 2.3 as softal barkinek
2014. márc. 11. 19:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is S Advance van Android 4.1.2-vel.

Nálam is állandóan fagyott, naponta többször is újra kellett indítani, bejövő hívások nem futottak ba, hosszú félpercekre megfagyott, mert valamin nagyon dolgozott, szóval idegörlő volt.

Viszont azt hiszem rájöttem a megoldásra és úgy tűnik 2-3 napja, hogy működik:

Az energia takarékossági beállításoknál kipipáltam a CPU sebesség csökkentést és a megjelenítő-t is.

És csodák csodája jó a telefon!

Egy processzor sebesség néző programmal megnéztem, hogy mi is történt:

A kipipálás hatására a két processzormag 1000Mhz-ét levette 800-800Mhz-re.

Viszont azt vettem észre, hogy ha valami mégis igényelne plusz sebességet, akkor másodpercekre ugyan, de visszamegy 1000-re.

És azt hiszem ez elég neki ahhoz, hogy ne fagyjon bele dolgokba mint régen.

És jelentem, szinte nem lett lassabb a telefonom.

Sokkal használhatóbb lett mint régebben.

Minden szenvedő alanynak ajánlom kipróbálásra.

Vélhetően más hasonló telefonnál is célravezető lehet.

Ha valaki kipróbálja megírja az eredményt?

2014. márc. 13. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!