Letiltott Iphone 5s-t lehet feloldani?
No várj, GSM boltról van szó, nem pedig magánszemélyről? Akkor mindenképp menj vissza, és erélyesen verd az asztalt, fenyegess fogyasztóvédelemmel, rendőrséggel.
Alaplapcsere meg persze, hogy megoldja, mivel lényegében az a telefon. Mint ilyen, nem is két fillér (gyors keresés alapján 50 ezer körül már kapni).
"biztosítottak róla, hogy nem fogják letiltani (írásba is foglalták"
Mit foglaltak írásba? Ha azt vállalták, hogy nem lesz tiltott, akkor erélyesen az asztalra kell csapni. Akkor nincs kérdés!
Nagyon szeklet a helyzet, de ha van szerzodes meg minden, akkor te vagy a gyava luzer ha nem jelented fol oket es nem szorongatod meg a tokeiket. A kiscsaj meg biztos a cukika fajta hogy lebeszeljen szepen minden rosszrol. Egy igazi szanalmas nyomorek vagy ha ezek utan rajuk hagyod! Es megerdemled az atverest! Engem egyszer probaltak a rohadt torokok egy toltovel atverni, nem mukodott egy nap utan, szamla volt meg minden, megis kirohogtek, amikor visszavittem. Mondtam ezt biztosan meg tudjuk oldani bekesen, szoval megyek es feljelentest teszek, remelem tudjatok, hogy van rendor ismerosom. Kirohogott mindketto es mondtak es mi akkor az, ami mar nem bekes? Fogtam es ahogy volt egy kirakott telefon, felkaptam es pofan basztam vele a csavot, aztan foldhoz vagtam a telefont. A masik ram akart mozdulni, kozoltem vele hogy meg az orszagbol is kitoloncoltatom ha nem marad a helyen es adja vissza a kiba.szott penzem. Erdekes modon visszakaptam es elnezest kertek tobbszor, aztan megsirattak amit szettortem, de nem mertek miatta balhezni. Ezek a gec.ik a magyarok lehuzasaval eloskodnek. Mint a bevandorlok is "menekult" cimen, de engem egy ilyen szutykos kepu sem fog lehuzni.
25 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!