Van egy letiltott se xperia x8-am, ami levan tiltva. Hogyan lehet feloldani, vagy hol és mennyiért?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 23:49
2/10 anonim válasza:
Tán loptad hogy levan tiltva? A lopott telefonokat szokták letiltatni..
3/10 bp1985 válasza:
Add vissza az eredeti tulajnak, vagy fizesd be a részleteit. Ilyen egyszerű.
5/10 anonim válasza:
Add vissza az eredeti tulajnak köcsög tolvaj!!! Ha meg találtad vidd be a rendősrégre mert Imei cím alapján le tudják nyomozni hol van a teló és a rendőrség bármikor kopogtathat az ajtódon!!
6/10 anonim válasza:
Ha találtad, add le küll ha megtalálnak te kerülsz bajba, ha loptad a legjobb lenne a tulajnak vissza szolgáltatni, ha így vetted hülye voltál, ha megvetted és utána tiltották le szintén hülye voltál mert nem írattatál papírt amivel felnyomd, ha magadnak vetted és nem fizeted akkor meg megérdemled. Feloldani csak imei szám átütetésével tudod ami nem olcsó és nem is törvényes...kicsit se..
7/10 A kérdező kommentje:
Nem úgy van. Egy ember vette a telfont előfizetéssel. Nem fizette a számláját és letiltották a telefont. Én megvettem jó olcsóért és szeretném feloldatni hogy tudjam használni.
2011. jún. 24. 10:46
8/10 anonim válasza:
sak az imei szám átíratásával lehet ami büncselekmény meggondolnám meg ér e egy 20ftos teló bár év börtönt, plusz tudtommal ezek a számátütetések 5 számjegy nagyságrendűek..magyarán amennyiért megvetted és amennyiért átütik újat is vehettél volna és akkor büncselekménybe se keverdnél..
9/10 bp1985 válasza:
Ezért nem kell ilyen telefont venni. Dísznek kiváló. Többe kerül az illegális "forgalombarakása", mint amennyi az egész telefon. Ráadásul kapsz mellé 5 évet ajándékba Tökölön.
10/10 anonim válasza:
"Nem úgy van. Egy ember vette a telfont előfizetéssel. Nem fizette a számláját és letiltották a telefont. Én megvettem jó olcsóért és szeretném feloldatni hogy tudjam használni.
"
Megérdemled. Ha megfőzted magadnak idd a levét. Eleve meg se vennék letiltott telefont. Vidd vissza neki és kérd el a pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!