AZ osztálytársam össze törte a telefonomat mert nekem tolta a padot és a telo érintőképernyője tönkre ment. Ki lehet fizettetni vele legalább a felét?
Az attól függ, hogy a te apukád vagy az övé gyúrósabb.
Csináltasd meg a telefont, cseréltess kijelzőt, kérj róla számlát és fizettesd ki a felét!
:D Ezt tettem de azt mondta h a telefon a szr
és azért tört be a képernyő .... Majd a számlát 1 hét múlva átnyújtom neki
Így jár akinek még az iskolában is ott kell legyen a tapis szarja. Nem oda való.
A helyébe nem fizetnék, a tanárok helyében meg óra előtt kirakatnám mindenkivel, és kikapcsolva elzárnám az összest.
Hülye majmok... mi lesz velem, ha majd a ti munkátokból kéne nyugdíjat kapnom...
figyelj szólj apudnak vagy az ofődnek mert a telefon nem azért törik el mert sz*r
ha a táskádat szakítja el suliban azt is jogosan fizetné ki..ugy mint ezt
mindenképp vele fizettetném ki az egészet
az utolsó meg nyugodtan menjen vissz a talicskához mert egyetemen az anyagokat is e-mailen meg könyvtári cikkszámokat is e-mailen küldik és az embernél nincs mindig ott a laptopja
#3-assal egyet értek (bár a stílusa zavaró).
#4, bár a kérdező nem írta lehet sejteni, hogy nem egyetemről van szó. A magyar általános és középiskolákat még simán el lehet végezni mindenféle elektronikus kütyü nélkül. Tudsz olyan indokot, amiért egy gyereknek on-line kell lenni délelőtt 10-kor?
Nem az iskolamellőzése mellett szeretnék kampányolni a facebook javára de nekem nem volt ált suliban telefonom ha arrol van szó és nagyon égő volt, ha nagyon szőrszálhasogatni akarunk akkor a telefon kijelzője kikapcsolt állapotban is betörhet óra alatt ha egy padot tolnak neki.bezsony.
Továbbá a kérdés még mindig nem a 3# altal feszegetett maradi dógoznikénenem rádiótelefonozni témakörre utal.
A baj már adott, ha valaki összetöri a a telefonomat nyilván kifizeti.ha nem akkor en is összetöröm az övét xD
Nyilván értelemesen is le tudják ezt tárgyalni a szülők
Ha ruháját szakította volna el, akkor is ennyi lenne vajon az okos?
Persze, hogy ki kell fizetni. Ez nem kérdés.
Én is akartam egyszer hulyeskedni a haverommal, sörösůveggel kitörtem az első két fogát...poennak ment de nem ugy jott össze
Ki kellett fizetnem a fogát..vagyis nem kellett hanem logikus hogy én okoztam a bajt tehát én hozom helyre..azota is jóban vagyunk .ezek tök emberi dolgok.ha vele nem megy akkor a szulei biztos megertik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!