Ki milyen okostelefont venne jelenleg, ha lenne rá pl 50ezre?
Figyelt kérdés
2014. márc. 5. 19:57
11/20 anonim 

válasza:

És persze nemcsak neten lehet rendelni náluk, hanem telefonon is a személyes rendelésen kívül... Csak el kéne olvasni a linket.
De ha neten rendelsz akkor is átveheted személyesen is pl. náluk...
12/20 A kérdező kommentje:
az xperia L 2 magos?
2014. márc. 5. 20:51
14/20 anonim 

válasza:

Xperia L, ennyiért nem kérdéses.
Snapdragon 400 van benne, ennél nem igazán létezik jobb ebben az árkategóriában, hardveresen nagyon korrekt, szoftveresen is jó, nem nagyon lehet róla rosszat mondani.
Tudásban és árban még az Ace 3 is nagyon hasonló, előnye L-hez képest, hogy van benne LTE, hátránya, hogy rosszabb a kamerája.
15/20 A kérdező kommentje:
Meg vagyok győzve :)
2014. márc. 5. 21:22
16/20 A kérdező kommentje:
Soha nem volt még okostelefonom, androidos készülékem, ezért a 2 kérdés: Ha csinálok 1 fényképet, azt rögtön fel tudom töteni facebookra? Be tudom állítani, hogy ha nem vagyok fent a neten, akkor is jelezzen a telefon, ha facebookon levelem érkezik vagy egyéb értesítés, valamint gmailon belül jön levél?
2014. márc. 5. 21:40
17/20 schumilex55 

válasza:

Ha nem vagy fent wifin vagy mobil neten, hogy várod el a telefontol hogy netet igenyle dologot jelezzen?
19/20 A kérdező kommentje:
Wifi nyilván be lenne kapcsolva, de nem lennék fent konkrétan valamelyik honlapon. Tehát ez a 2 dolog amit kérdeztem, megoldható?
2014. márc. 6. 10:12
20/20 SylwerStone 

válasza:

Ha rá vagy kapcsolódva wifire és be van kapcsolva az értesítés mind az email-nél mind a facebooknál, akkor természetesen jelzi, ha emailed/üzeneted jött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!