Melyik okostelefont tartjátok a legjobbnak, ami jelenleg kapható? És miért?
galaxy s2!
De vátjál januárig és akkor galaxy note!
megint egy apple fan!
az iphone 4-nél vannak jobb telók!:pl
galaxy s s2 galaxy note majd januárban aztán xperia arc majd duo
Már megint egy adroid fan!
Próbálj nem csölátásban a galaxyd felé nézni :)
hardveresen már mindegyik platformnál vannak kellően erős modellek (hehe még symbianon is, bár nincs belőle sok köszönet). vagyis itt már nem lehet abszolút győztest hirdetni, hiszen van, akinek az android jön be, van akinek az iOS, vagy WP7, de még olyanok is vannak akik látnak jövőt a badában/symbiben/meego-ban stb.
én személy szerint most androidot nyúzok, de lehet hogy a jövőben kipróbálok más platformokat is, a WP7 különösen tetszik.
Én az Iphone 4 et tartom a legjobbnak , egyszeű , játékokra jobb nincs , jó a böngésző , maga a kinézete nagyonjó és az is az egyszerűséget tükrözi , és nekem nagyon bejön , hogy egyből a menüben találod magad , és egy csomó hasznos app az apple store ból. Ha ellopják a mobilodat vagy elhagyod , nyomonkövetheted a Find my iphone -al , lelockolhatod....
Lehet , hogy hardware ileg vannak jobb mobilok , mint az Iphone (de már több mint 1 éve adták ki) , én sosem fogok váltani az iOS ről .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!