Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik okostelefont tartjátok...

Melyik okostelefont tartjátok a legjobbnak, ami jelenleg kapható? És miért?

Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 21:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

galaxy s2!

De vátjál januárig és akkor galaxy note!

2011. szept. 17. 21:45
 2/11 anonim ***** válasza:
iPhone 4 jelenleg. Majd ha megjelenik az 5 akkor elvileg az lép a helyébe.
2011. szept. 17. 21:51
 3/11 anonim ***** válasza:

megint egy apple fan!

az iphone 4-nél vannak jobb telók!:pl

galaxy s s2 galaxy note majd januárban aztán xperia arc majd duo

2011. szept. 17. 21:55
 4/11 anonim ***** válasza:

Már megint egy adroid fan!

Próbálj nem csölátásban a galaxyd felé nézni :)

2011. szept. 17. 22:00
 5/11 Panda Péter ***** válasza:

hardveresen már mindegyik platformnál vannak kellően erős modellek (hehe még symbianon is, bár nincs belőle sok köszönet). vagyis itt már nem lehet abszolút győztest hirdetni, hiszen van, akinek az android jön be, van akinek az iOS, vagy WP7, de még olyanok is vannak akik látnak jövőt a badában/symbiben/meego-ban stb.

én személy szerint most androidot nyúzok, de lehet hogy a jövőben kipróbálok más platformokat is, a WP7 különösen tetszik.

2011. szept. 17. 22:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Már miért ne nézhetne a galaxy család felé, ha van köztük jobb mint a szifon4? Kész tények előtt állunk, itt nincs mit magyarázni.
2011. szept. 17. 22:38
 7/11 anonim ***** válasza:
16%

Én az Iphone 4 et tartom a legjobbnak , egyszeű , játékokra jobb nincs , jó a böngésző , maga a kinézete nagyonjó és az is az egyszerűséget tükrözi , és nekem nagyon bejön , hogy egyből a menüben találod magad , és egy csomó hasznos app az apple store ból. Ha ellopják a mobilodat vagy elhagyod , nyomonkövetheted a Find my iphone -al , lelockolhatod....

Lehet , hogy hardware ileg vannak jobb mobilok , mint az Iphone (de már több mint 1 éve adták ki) , én sosem fogok váltani az iOS ről .

2011. szept. 17. 23:45
 8/11 anonim ***** válasza:
tegnap 22:38: A tény az, hogy elvakult vagy mint a fene :)
2011. szept. 18. 00:01
 9/11 anonim ***** válasza:
16%
Én nem vagyok Apple fan de egyértelmû hogy az iPhone 4 jelenleg majd az 5 mert az csak az iPhone -ba raknek bele mindent , a samsungoknál ugy van hogy amit ki hagynak eggykbôl , beleteszik a másikba , s ezér is annyira változóak az árak .
2011. szept. 18. 08:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy mindent beleraknak? A samsungokból mit hagynak ki szerinted? Ez azért nem így működik. Vannak erősebb és gyengébb konfigok, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelőt. Ettől függetlenül a gyengébb mobilokban is megvan minden elem (ha a legalját nem számítjuk).
2011. szept. 18. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!