Mit szóltok ehhez a cikkhez, hogy a Tesla Model S elektromos autó, az autók iPhonja? Link alább
az autók iPhone-ja?
azaz: 10 emberből 8-nak ilyen van?
Minden 20 éves sznob ilyennel jár?
na nekem ez a véleményem a "hasonlatról", de kíváncsian várom mások véleményét is.
Az iPhone részesedése a mobil piacból sosem volt 80%-os.
A hasonlat inkább azon alapszik, hogy a Tesla autója előre mutató és szakít a hagyományokkal, úgy, ahogy az első iPhone is tette.
Angoloknál lehet, hogy nem 80%-os a részesedése, de a fiatalok körében nézve valószínüleg az. gyakorlatilag minden 20 év körüli azt szorongatja a kezében.
én személy szerint általában ellenzem a szándékos inkompabilitást, s ugye az Apple eléggé elzárkózik attól, hogy bármivel kompatibilis legyen.
#1-gyel értek egyet, a cikk teljesen világosan leírta, hogy a szemléletváltás miatt vont párhuzamot az iPhone és a Tesla között.
Egyébként szemlátomást nagyon a bögyödben van az iPhone.
Vicces, hogy 10 emberből 8-nak pont Androidos telefonja van.
Az eladott okostelefonok kb 82%-a Androidos, kevesebb, mint 15%-a iOS-es, a többin osztozkodik a WP, BlackBerry, Firefox OS, Tizen, Sailfish OS meg amit el tudsz képzelni.
A cikket nem olvasom el, mert már millió cikket láttam a Model S-ről, és biztos vagyok benne, hogy a cikkben is azt írják, hogy azért hasonlítják az iPhone-hoz, mert prémium, kategóriája legjobbja, rendhagyó, stb. (igaz, ezek ma már nem igazak az iPhone-ra, de az első iPhone megjelenésénél nem volt nála jobb telefon).
allitolag meg 2012-ben is verte a Nokia az Apple-t eladasban, de en ezt nem hiszem el, mert ha korulnezek, nem ezt latom.
igaz, meggyozodesem, hogy akinek 2003-2004 korul Nokiaja volt, annak 2011 korul Blackberryje, most meg iPhonja, ahogy azt a trend bediktalta.
Teljesen mindegy, hogy te mi hiszel, és hogy neked mi a meggyőződésed. Ez elektronika téma és nem vallás.
Lehet, hogy te pont olyan környezetben élsz, ahol több az Apple termék, mint a többi, de hidd el, hogy sem Magyarországon, sem a világban nem ez a meghatározó.
Vegyük külön a butafónokat meg az okostelefonokat.
Ha a feature phone-okat (butaphone) és az okostelefonokat egybevesszük, akkor lehet még ma is Nokia adja el a legtöbbet.
Ha csak az okostelefonokat nézzük, akkor gyártó szerint Samsung adja el a legtöbbet, második pedig az Apple. Ha viszont operációs rendszer alapján nézzük, akkor igenis az Android 80%-on áll, Apple 15%-on, Windows Phone (ami nagyjából egyenlő a Nokia-val) pedig 3%-on.
Ez nem hit kérdése, ez így van.
Ha sok iPhone-t van, az azért van, hisz gyártók közül a második legtöbbet eladó, és nekik nincs millió féle telefonjuk, hanem csak egy, és azt könnyű észrevenni, távolról látod, hogy az egy iPhone.
Szimplán figyelmetlen vagy, ha azt hiszed itthon 10-ből 8 embernek iPhone-ja van.
USA-ba még reális lenne ez a 10-ből 8-as dolog, hisz ott az Apple imádat még durvább, mint akárhol máshol, de ott is ha jól tudom "csak" 50% az iOS részesedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!