Kutyaház elektromos fűtését szeretném megoldani házilag, milyen eszközök kellenek ehhez?
Én a belső falára hungarocellt raktam, és egy réteg műanyag lapot a mechanikai védelem miatt.
Az aljára szintén. A nyílására egy pokróc, hogy a szél ne fújjon be. Így a legnagyobb hidegben sem fázik ha bent van.
Ha nincs bent, nem kell fűtás.
Természetesen én mondom el a tutit !!
A szabadban tartott hosszú-szőrű kutyáknak valóban elég egy jól szigetelt függönyözött kutyaház. De csak normális időjárási körülmények között.
DE NEM -20-25 C FOK HIDEGNÉL !!!
Érdemes megoldani egy temperáló padlófűtést, ha szereted a kutyádat. Ennek a legolcsóbb "gyári" módja, ha vásárolsz egy elektromos melegítőpárnát és ezt rakod az alsó hőszigetelés fölé, majd erre raksz pl. egy linóleumot, hogy a kutya a körmével ne tudja felszakítani. Ez nulla fok fölött tartja majd a hőmérsékletet, de időnként ellenőrizni kell. Azután majd úgy is látod a kutyádon, hogy jól érzi-e magát a házában.
Remélem, hogy tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!