Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kutyaház elektromos fűtését...

Kutyaház elektromos fűtését szeretném megoldani házilag, milyen eszközök kellenek ehhez?

Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
A kutyának nem kell fűtés. Egy jó kis ház kell neki, ami nem túl nagy, hogy saját maga be tudja melegíteni. Beszélj inkább állatorvossal, vagy olvasgasd a netet.
2010. okt. 29. 23:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a belső falára hungarocellt raktam, és egy réteg műanyag lapot a mechanikai védelem miatt.

Az aljára szintén. A nyílására egy pokróc, hogy a szél ne fújjon be. Így a legnagyobb hidegben sem fázik ha bent van.

Ha nincs bent, nem kell fűtás.

2010. okt. 30. 05:11
 3/6 anonim ***** válasza:
13%
én pl arra gondoltam, hogy 50-55 kenyérpirító fűtőszálat párhuzamosan kapcsolva egész szépen be lehetne fűteni egy kutyaházat... Ropogósra... :D
2010. okt. 30. 10:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahogy mondják: hőszigetelt kutyaház kell, egy függönnyel az ajtaján! A kutyának nem jó ha fűtenéd, mert könnyen beteg lesz ha kiszaladgál a melegből a hidegbe
2010. okt. 30. 15:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Természetesen én mondom el a tutit !!

A szabadban tartott hosszú-szőrű kutyáknak valóban elég egy jól szigetelt függönyözött kutyaház. De csak normális időjárási körülmények között.

DE NEM -20-25 C FOK HIDEGNÉL !!!

Érdemes megoldani egy temperáló padlófűtést, ha szereted a kutyádat. Ennek a legolcsóbb "gyári" módja, ha vásárolsz egy elektromos melegítőpárnát és ezt rakod az alsó hőszigetelés fölé, majd erre raksz pl. egy linóleumot, hogy a kutya a körmével ne tudja felszakítani. Ez nulla fok fölött tartja majd a hőmérsékletet, de időnként ellenőrizni kell. Azután majd úgy is látod a kutyádon, hogy jól érzi-e magát a házában.

Remélem, hogy tudtam segíteni

2010. okt. 31. 23:17
 6/6 Punkuc válasza:
Egy haverom adta az ötletet...Egy fém kekszesdobozt felerősíteni,a kutyaól falára,bele egy40es égő,azt csá !!!Simán jó kis radiátor..Időkapcsolóval még lehet játszani.Persze nem árt szigetelés az ólba .Meg az ajtóra egy szőnyeg.
2015. dec. 12. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!