Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rapid GSM-től (Debreceni cég)...

Rapid GSM-től (Debreceni cég) rendelt már valaki okostelefon? Www.Rapidgsm.hu/spl/598712/Samsung

Figyelt kérdés
Most bukkantam rá és a Samsung S4 mini 50.000Ft az S4 pedig 90.000Ft. Teljesen új készülékekről van szó. Ez nekem túl szép, hogy igaz legyen... De hátha már valaki rendelt tőlük és minden rendben ment!?
2014. márc. 1. 20:07
1 2
 1/11 Valaszolok válasza:
Én is pont most akarok telefont venni.Hát...gyanúsan olcsó.Az előre utalás sem biztató nagyon..Remélem lesz valaki akinek van jó tapasztalata!
2014. márc. 1. 23:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Ahogy mondod... Meg cím illetve telefonszám sincs megadva, minden csak kizárólag online megy. Írtam nekik emailt. Kíváncsi vagyok mit válaszolnak. Valóban hihetetlenül olcsó, de olyan jó lenne ha igaz lenne :)
2014. márc. 2. 08:30
 3/11 Valaszolok válasza:
Én is írtam.Majd írd meg ha válaszoltak!!
2014. márc. 2. 09:01
 4/11 anonim válasza:

[link]

Veres Dávid András most RAPID GSM név alatt próbálkozik!!!

Fennállásunk óta csal az illető személy,egy éve pontosan,de kitudja előtte mióta űzi az ipart.Könnyű pénz neki,adót nem fizet,jó befektetés,gyors megtérülés.Már csak azt nem értjük miért van még mindig szabadlábon és hagyják tovább csalni.

11773315-01281725

OTP Baranya megyei LAFO fiók

7621 Pécs, Rákóczi út 44.

2014. márc. 2. 09:24
 5/11 Valaszolok válasza:
Igen. valahol sejtettem hogy valami nincs rendben.Túl olcsó.Lehet máshol drágább a készülék, de legalább meg is kapja az ember. :D
2014. márc. 2. 18:28
 6/11 A kérdező kommentje:
ÁÁÁ de sajnálom. De valóban nem mertem volna rendelni úgysem... :) Köszi a linket!!!
2014. márc. 2. 19:28
 7/11 anonim válasza:
Én is írtam neki emailt,és válaszolt. Azt írta, teljesen új készülék (Note 3), amely tartalmazza az áfát, gyári garanciával. Személyesen is át lehet venni és készpénzben fizetni, és áfás számlát is ad róla. Az alacsony árat tavaszi áreséssel indokolta. Nem tudom. Így elég vonzónak tűnik. Lehet, hogy így is van benne illegalitás,de legalább a készülék kézhezvétele biztosított. Ti kaptatok választ?
2014. márc. 3. 14:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Na ez viszont megint nagyon jól hangzik. Főleg, hogy személyesen is át lehet venni... Én még nem kaptam választ sajnos. Ha esetleg vásárolnál nála, kérlek majd írj tapasztalatot :)
2014. márc. 3. 14:16
 9/11 anonim válasza:
NEEEEEEE!! ne rendeljetek! Veres Dávid András áll az oldal mögött.. írjátok be googleba nevét
2014. márc. 3. 22:01
 10/11 anonim válasza:
De nem rendelésről van szó, hanem személyes átvételről, készpénzben fizetésről, áfás számlával. Ebben az esetben mi a buktató? Ha gagyi a termék, nem fizetek.
2014. márc. 3. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!