Melyik telefont érdemes megvenni?
sorrendbe így raknám :
Nexus 5
LG G2
Xperia Z1
HTC One
nanana kérdező
van a win8 amit ismersz meg van a windowsphone 8
nem összetévesztendő..
2-3 évig talán a nexusokat kivéve egy android telót sem fogsz tudni használni erre akár a fél karomat fel merném tenni..nem értéktartóak mivel fél évente világrengető csúcsmobilokat mutatnak be .szoftveres támogatás 3 évig kizárt az androidnál..több mint kizárt,de addigra a telód is szénné akad meg fagy
ezzel ellentétben az ios akkor is ugyanugy használható lesz mint új korában customrom meg flashtool nélkül is.
szoftveres támogatottságot több mint 3 évig kapni fogja
talán az az egy hátránya van hogy szinte már tucattelefon
a wp-t azért ajánlanám mert ugyanolyan előnyökkel bír mint az ios,csak szerintem árazásban nincsenek annyira elszállva maguktól pl egy 1520-as lumia ami hardveresen nem kicsit otthagyja a iphone 5-öt, 30-40ezerrel kevesebbe kerül
és ugyanugy élvezi a szoftveres támogatottságot..
továbbá a 2 éves lumia 800-asomat amit 52 ezerért vettem a t-nél azt 40-ért tudtam eladni a vaterán
ilyet az android nem tud...
A tendenciákat figyelembevéve 2-3 éven belül jóval visszaszorítja az android térhódítását...
De most mutattak be az mwc-n más oprendszereket is telóra ugyh nem tudni igazából...
De ha azt nézed hogy 2 éve senkinek sem volt,akinek volt az utálta...most az 520-nak koszonhetően nagyon sok lumia van használatban és csak az utálja akinek nincs..
jah es sosem laggol sosem fagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!