Melyik telefont érdemes megvenni?
Én is androidos vagyok,szeretem is,de tény hogy droidban csak a csúcskategóriák amit tényleg egyenértéküek a másik kettő oprendszerrel rendelkező telókkal.Egy Samsung S4-est bátran ajánlanék mindenkinek,de az meg olyan árban van amiből már vehet az ember uj iOS vagy WP csúcsot is!
Az olcsó és középkategóriás droidok,az olyan van is meg nem is dolog,nekem is ilyen van.Az az elméletileg tudja DE!...meg a fagyogatunk,lagolgatunk,néha az ideget hozzuk a tulajra...aaaaaaaa....NINCS MEGFELELŐEN OPTIMALIZÁLVA!!!
Egy iOS csak egyfajta készüléken müködik azt lehet ahoz optimalizálni rendesen.A Microsoft ugye megvette a Nokiát ,igy ök is tudnak megfelelően optimalizálni a saját készülékeikre.Az android sajna kitalál egy ujabb sütifajtát és azt kismillió procira,chipsetre és 3D gyorsítóra farigcsálják a kuvasok millió gyár a Samsunkon HTCn Motorolán stbn keresztül a hatodrangú XingXang Xolang fajom tudja milyen hülye nevü tucattermékeket gyártó kinai márkákig.Na az sosem lesz jól optimalizálva csak a csúcs! A frisités meg....Minek frissitsük nektek? Azóta már kiadtunk ujabb telefonokat,vedd meg azt,az egyébként is többet tud azt a vacakot meg dobd ki.
Én is LG G2-őt ajánlom, most készülök én is telefont venni és én ezt választottam.
Az előttem lévő pár hozzászólásban én is igazat adok, de nem mindenben..Pl az igaz hogy az Ios jól van optimalizálva,tehát stabil, de pl ha letöltök egy cuccot( mert nem fogok mindenért ezreket kiadni, legyen játék legyen program stb.. rá teszem a telomra, kész jó megy..(androidnál) Iphone? Ha nincsen Jb-zve a telo fizethetsz stb.. Ráadásul itt van példának az S4,Z1,G2,Nexus V.. Csúcs kategória!! És úgy mond megfizethető áron és szoftver támogatás terén sem rossz..(kb 2 évig biztosan kapnak új szoftvert.)
Amúgy a proccikra rá térve Qualcomm 800 a legjobb szerintem. Azokon van a legjobb Gpu is; Adreno 330.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!