Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont érdemes megvenni?

Melyik telefont érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
Nos venni akarok egy új telefont , már régóta olvasgatom a teljesítményüket a neten. A lényeg , hogy valami olyat akarok ami 4 magos erős procija van stb , hogy ez a telefon mint pl: a samsung galaxy s2 , 2 2-3 év múlva se legyen elavult és bírja az akkori progikat játékokat mert ugyebár én kb 2-3 évente veszek telefont. Amiket nézegettem az lg g2 , samsung galaxy s4 , sony xperia z1 . Melyiket lenne érdemes ami tényleg nem avul el egy jó darabig ?? A válaszokat előre is köszönöm :D

2014. febr. 27. 20:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%
ezért szánalmas ez a rovat, mert tele van wp búzákkal, milyen divat lett reklámozni a WP-t :). és most pontozzatok le WP divatbúzák :) Nexus 5 vagy Iphone 5S
2014. febr. 28. 13:50
 12/18 anonim ***** válasza:
várj még egy kicsit amíg ki jön az xperia Z2 az bírni fogja és frissítést is fog majd kapni
2014. febr. 28. 14:44
 13/18 A kérdező kommentje:
A z2 sem hangzik roszul én türelmesen várok . Ja meg ez a wp búzás beszólós , szerintem mindenkinek megvan a saját véleménye ezekről az éppen versenyben lévő telefonokról és szerintem a pozitív vélemények azt jelentik hogy egyik sem szar. Am meg a microsoft nem fog tönkre menni idővel úgyis kitalál valmi olyat amivel odabasz az applenek . Nexus 5 v iphone 5 persze hogy csúcskategória de le merném fogadni hogy egyik sem volt még tulajdonodba meg azt sem tudod miről van szó csak követed a divatot mint a sok kis páva . Aki a wp-re esküszik annak igaza van hiszen köztudott hogy jó telók , viszont a kevés applikáció megint más tészta.
2014. febr. 28. 15:13
 14/18 A kérdező kommentje:
De valszeg maradok az androidnál , mert 2 év múlva úgy is új telót veszek és akkor is lesz min filóznom . De egy kérdésem lenne még ha látja valaki , Melyik a legerősebb gpu-val rendelkező telefon jelenleg ami androidos ?? Valamint melyik a legerősebb processzortípus ? Ezekről nem találok semmi infót ...
2014. febr. 28. 15:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Én is androidos vagyok,szeretem is,de tény hogy droidban csak a csúcskategóriák amit tényleg egyenértéküek a másik kettő oprendszerrel rendelkező telókkal.Egy Samsung S4-est bátran ajánlanék mindenkinek,de az meg olyan árban van amiből már vehet az ember uj iOS vagy WP csúcsot is!

Az olcsó és középkategóriás droidok,az olyan van is meg nem is dolog,nekem is ilyen van.Az az elméletileg tudja DE!...meg a fagyogatunk,lagolgatunk,néha az ideget hozzuk a tulajra...aaaaaaaa....NINCS MEGFELELŐEN OPTIMALIZÁLVA!!!

Egy iOS csak egyfajta készüléken müködik azt lehet ahoz optimalizálni rendesen.A Microsoft ugye megvette a Nokiát ,igy ök is tudnak megfelelően optimalizálni a saját készülékeikre.Az android sajna kitalál egy ujabb sütifajtát és azt kismillió procira,chipsetre és 3D gyorsítóra farigcsálják a kuvasok millió gyár a Samsunkon HTCn Motorolán stbn keresztül a hatodrangú XingXang Xolang fajom tudja milyen hülye nevü tucattermékeket gyártó kinai márkákig.Na az sosem lesz jól optimalizálva csak a csúcs! A frisités meg....Minek frissitsük nektek? Azóta már kiadtunk ujabb telefonokat,vedd meg azt,az egyébként is többet tud azt a vacakot meg dobd ki.

2014. febr. 28. 20:48
 16/18 anonim válasza:

Én is LG G2-őt ajánlom, most készülök én is telefont venni és én ezt választottam.

Az előttem lévő pár hozzászólásban én is igazat adok, de nem mindenben..Pl az igaz hogy az Ios jól van optimalizálva,tehát stabil, de pl ha letöltök egy cuccot( mert nem fogok mindenért ezreket kiadni, legyen játék legyen program stb.. rá teszem a telomra, kész jó megy..(androidnál) Iphone? Ha nincsen Jb-zve a telo fizethetsz stb.. Ráadásul itt van példának az S4,Z1,G2,Nexus V.. Csúcs kategória!! És úgy mond megfizethető áron és szoftver támogatás terén sem rossz..(kb 2 évig biztosan kapnak új szoftvert.)

Amúgy a proccikra rá térve Qualcomm 800 a legjobb szerintem. Azokon van a legjobb Gpu is; Adreno 330.

2014. márc. 3. 22:44
 17/18 A kérdező kommentje:
nokia 1320 vélemények ?? esetleg 925 ? optimalizáltság , teljesítmény ? ezekre lennék jelenleg kíváncsi , az android kbaszott velem...
2014. máj. 8. 23:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Optimalizáltsággal és teljesítménnyel egyik WP-nek sincs gondja, legyen szó a legolcsóbb Lumia 520-ról vagy a legizmosabb 1520-ról. A WP egyedüli hátránya a relative szegényebb alkalmazáskínálat: ami fontos/lényeges/népszerű, az ugyanúgy megvan WP-n is, de újdonságok késve érkeznek, illetve nem mindegyik alkalmazás teljes funkcionalitású a másik platformokhoz képest. 1320 és 925 között én inkább a 925-öt választanám, mert az inkább egy felsőkategóriás modell, míg 1320 egy 'lowend' phablet.
2014. máj. 8. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!