Sony xperia L? FONTOS
Figyelt kérdés
Valaki linkelne egy helyet ahol vette lehetőleg olyat ahol független pont most ment tönkre a szeretett kis telefonom és ezt néztem ki tudom nem jönne meg a leghamarabb de ha most megrendelem talán lehetőleg magyar menü legyen akármien garancia és gyári tartozék előre köszönöm2014. márc. 1. 14:40
1/4 Worest válasza:
Itt nézz körül, ujgsm be van jelölve megbízható boltként, és még a többihez képest nem is drága.
De alaposan olvasd el, hogy milyen nyelv van benne, mert lehet az olcsóbbik csomagban csak angol nyelv van.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) remélem megbízható "kis" telefon lesz.
2014. márc. 1. 21:01
3/4 Worest válasza:
Megbízható, én is 4 napja vettem, és teljesen tökéletes, nem fagyogat, nem lassú.
4/4 A kérdező kommentje:
te honnan rendelted? ha rendelted? ujgsm?
2014. márc. 2. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!