Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony xperia L hol vegyem meg?

Sony xperia L hol vegyem meg?

Figyelt kérdés

Látom hogy a szolgáltatómnál a sony xperia L : [link]

de a legtöbb webshopban ahol független pl: [link]

szerintetek ha ilyen helyen veszem akkor miért ennyi az ára nincs rajta a 27% áfa? és szerintetek a vodafone jó szolgáltat (nekem tetszik csak kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is)

2014. márc. 1. 13:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Sok GSM boltba nem kapsz csak bolti garanciát, meg csak doboz nélküli (így egyben töltő meg minden egyéb nélküli)telefont kapsz, vagy egyéb módon oldják meg, hogy olcsón adják.

De ettől függetlenül vannak olyan GSM boltok, ahol olcsóbb a normális verzió, mint a szolgáltatói, szóval inkább valami normális boltba vedd meg.

2014. márc. 1. 13:26
 2/2 A kérdező kommentje:
[link] itt a csomagos-nál van több verzió igaz 55e de szerintem megéri szerintetek ezt is hozzák házhoz ha meg házhoz hozzák megkérhetem a futárt hogy megnézzem nem csak egy fa darabot küldtek-e ?
2014. márc. 1. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!