Hogyan hozható vissza egy Samsung Galaxy Ace (GT-S5830i) beakadt frissítési folyamatból?
Ennek pont ma kellett nekikezdeni amikor orszagos szinten akadozott meg is szunt az internet, a térerő és a 3g is?
Pont jókor találtad ezt ki magadnak.
Kezd ujra most..sztem mar stabil arendszer
az első válaszolónak gratulálok. nem nevettem. jó buta vagy.
a másodiknak pedig: nagyon kedves vagy, de nem itt keresgélnék, ha egyértelműen költekezni is akarnék.
lehet, hogy nem vicc volt, de marhára irreleváns, ha említést sem teszek arról, hogy bármilyen 3G hálózatról neteztem volna. már ott bukott az elmélet, hogy a szakadás okozhat ilyesmit, mikor eleve addig el sem kezdi a telefon a frissítést, míg le nem töltötte a teljes szoftvert.
mindegy. akinek hasonló problémája akadna a jövőben: pár (közel ~10 alkalom) akksi ki-bepakolás után egyszer csak sikeresen lefut a frissítés. jó sok időbe telt esetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!