Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan hozható vissza egy...

Hogyan hozható vissza egy Samsung Galaxy Ace (GT-S5830i) beakadt frissítési folyamatból?

Figyelt kérdés
Adott egy a fentebb megnevezett készülék, frissíteni próbáltam a menürendszerén keresztül. A frissítést le is töltötte, majd neki is látott, viszont a folyamat elakadt 86%-nál, így állt nagyjából 15 percig, majd újraindítást követően is maximum 48%-ig (amit persze megszakítani sem lehet, mert automatikusan nekilát). További várakozás ellenére sem tudta befejezni a frissítést...van esetleg valakinek bármilyen ötlete, hogy hogyan hozható vissza a telefon ebből az állapotból?

2014. febr. 28. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Ennek pont ma kellett nekikezdeni amikor orszagos szinten akadozott meg is szunt az internet, a térerő és a 3g is?

Pont jókor találtad ezt ki magadnak.

Kezd ujra most..sztem mar stabil arendszer

2014. febr. 28. 22:35
 2/4 A kérdező kommentje:

az első válaszolónak gratulálok. nem nevettem. jó buta vagy.

a másodiknak pedig: nagyon kedves vagy, de nem itt keresgélnék, ha egyértelműen költekezni is akarnék.

2014. márc. 1. 01:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem viccből irtam
2014. márc. 1. 07:12
 4/4 A kérdező kommentje:

lehet, hogy nem vicc volt, de marhára irreleváns, ha említést sem teszek arról, hogy bármilyen 3G hálózatról neteztem volna. már ott bukott az elmélet, hogy a szakadás okozhat ilyesmit, mikor eleve addig el sem kezdi a telefon a frissítést, míg le nem töltötte a teljes szoftvert.

mindegy. akinek hasonló problémája akadna a jövőben: pár (közel ~10 alkalom) akksi ki-bepakolás után egyszer csak sikeresen lefut a frissítés. jó sok időbe telt esetemben.

2014. jún. 28. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!