Samsung Galaxy S3 mini szerintetek jó telefon?
Szia! Mobilarena.hu a forumban találsz írást, hogy most lehet jobb hanyagolni kicsit a Samsung dolgait. [link]
Itt csak a Samsung I9070 Advence szívásról olvashatsz. Nekem is az van és igen csak szívok én is, mert akad, fagy, vidó része le tud totál fagyni, hívásoknál is tud fagyni, Wifi ha ven kedve akkor jó, de nincs akkor állhatsz 2m antennátol akkor sem látja. fecebook oldalán is olvashatsz a magyar samsung hozzászólásokat ott is szidják rendesen.
"azt mondják, hogy az Iphoneok után a Samsungok a legjobbak"
Én inkább úgy mondanám, hogy az Apple után a Samsung termékei a leginkább túlárazottak.
Legalább a HTC:
- jó kezelőfelületet csinált - a Samsungé eszi a RAMot mint állat, de legalább igénytelen és alig van lehetőség testreszabni
- nem dobott piacra millió telefont, aminek a kétharmada kalap szart sem ér - igen, a HTC is mostanában folyamat tökönlövi magát, de nem adnak ki annyi szart. És a Samsung a kezdetektől fogva csinálja ezt. Ami pár jó telkójuk van, az max. a felsőkategóriában
- nem csinálta mindig minden telefonját ugyanolyanra és nem ad nekik annyira idióta neveke
a túlárazós témára válaszolnék!
hmm.. szóval azt mondod,hogy túl vannak árazva a többihez képest. igen? tudnál nekem legalább 1 olyan terméket mutatni amelynek az ára a béka feneke alatt van, de mégis legalább minimum 13 megapixel,4mag, stb... ha tudsz ilyet szólj, mert szerintem akkor veszek belőle!(és azt hiszem akkor nem csak én) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!