Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem szól a hangszóró a...

Reanimáté kérdése:

Miért nem szól a hangszóró a Sony Xperia Z telefonomon?

Figyelt kérdés

A hangszórók nem szólnak. Sem zenét sem videót nem tudok nézni, nincs hang. Telefonálás közben sem hallani semmit. Viszont csörögni csörög a telefon és ha kihangosítva a hívás akkor is remek az a hangszóró ami máskor nem működik.

Mi lehet a baj? Látott már valaki ilyet?

Ja és a telefon decemberi(kB. 3 hónapos). ÉS NEM, NEM TETTEM VÍZBE!

2014. febr. 26. 19:07
1 2
 11/14 anonim válasza:

Sziasztok!

Úgy érzékeli, hogy egy jack dugós fülhallgató csatlakoztatva van, de erre van egy app, aminek soundabout a neve. Itt egy videó, hogyan is érheted el, hogy újra működjön a hangszóród normálisan. Nekem is ez volt a problémám, és megoldódott. :) Sony xperia L van nekem is, szóval ez úgy látszik minden xperia telefonra érvényes, hogy egyszer csak fogja magát, és durciba vágja magát.

Itt van a link: https://www.youtube.com/watch?v=ygF77b-x7ao

2016. szept. 23. 16:48
 12/14 anonim válasza:
Nem gondoltam, hogy működhet, de én is belefújtam egy izmosat és lám, magához tért. :D
2017. febr. 3. 06:33
 13/14 anonim válasza:
Tényleg működik a fogpiszkálós módszer!!! Köszi a tippet!!
2017. máj. 2. 17:25
 14/14 Oleszt válasza:
A headset helyére piszkálástól nekem is megjavult, Xperia xa1. Szösz volt benne, nem jelezte semmi, hogy headsetet érzékel
2019. jún. 4. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!