A hangszóróval/hanglejátszással (Xperia L) van gondom; hogyan oldhatnám meg?
Valamiért nagyon halkan szólt az utóbbi pár napban a telefonom, és nem tudtam miért, elvileg azért mert felcserélődött a hangszóró. Szóval az első hangszórón játssza le hangokat, nem pedig a hátsón.
És elég zavaró, viszont nem tudom hol lehetne beállítani/visszaállítani.
Mit javasoltok, mi történhetett?
A válaszokat előre is köszi!:)
Üdv
Ez a probléma áll fent nálam is, hogy az első hangszóró szól nem a hátsó és így sokkal halkabb.
Illetve ha hívnak ilyen éles zavaró sípoló hangom van.
Neked sikerült megoldanod a problémát? Ha igen oszd már meg velem is légy szíves.
Előre is köszönöm
Sziasztok sorstársak!
Nekem jelenleg másodjára van emiatt IS szervízben, szeptemberi vétel volt. Első alkalommal elvileg cserélték benne a hangszórót, de megint fellépett ez a szitu. Tanácstalan vagyok, remélem most orvosolják véglegesen :S
Hát mostanában nem csinálta, egyszer kétszer előfordult, de ami után a fülest bedugtam, hallgattam, és kihúztam helyre jött, de annyira nem is figyeltem fel, mert ritkábban használtam a hátsó hangszórót.
A sípolással nekem csak annyi bajom volt, hogy amikor valaki hívott, de csak egy személynél, akkor a csengőhang mellett sípolt is:/ de most nem vettem észre, hogy lecseréltem a csengőhangot, de nem hinném, hogy ez volt a baj...:/
amúgy én még karácsony előtt kaptam, szóval nem régi, de most egyelőre minden rendbe van:)
Sziasztok.
Én is már jó ideje együtt "élek" a problémával idestova 2 és fél éve, egy idő után megszokható.
A probléma okát már kiderítettem, úgy, ahogy a kamerának, a hangfunkciók vezérlésének is van egy XML alapú rendszerfájla az androidban ami egy DLL programfájlal áll kapcsolatban, ez vezérli a csatlakozók használatakor fellépő változásokat, mint pl ha a headset-et vagy fül/fejhallgatót kihúzod zene közben lejátszása közben a telefonból, az a walkman alkalmazást automatikusan megállítja, és/vagy elnémítja. Ez a kapcsoló a telefonban nem jól működik. Nem csak az L-nél, hanem a T-nél sem, és az M-I-es készüléken sem.
Továbbá nekem pl fejhallgatóm van, és azért ennek kell egy kis kraft hogy hangosan tudjon szólni, amit a telefon tudna is, mert néha az a kapcsoló is inaktívvá válik ami a hangerő "normalizációiért" is felelős, ezzel agyon ütve a zene valódi hangzását. Amikor ez nem működik, a fejhallgatón kellően hangos, és élvezetes a zenehallgatás, amikor aktív, akkor egy buszon vagy 3-as metrón lehetetlenség hallgatni a zenét. Ezt mai napig nem tudtam megoldani, pedig tudom hogy hol a hiba. Ha valaki szán rá annyi időt és megfejti eme tragikus problémát írjon ide.
Köszönjük!
Szia!
Úgy érzékeli, hogy egy jack dugós fülhallgató csatlakoztatva van, de erre van egy app, aminek soundabout a neve. Itt egy videó, hogyan is érhetitek el, hogy újra működjön a hangszórótok normálisan. Nekem is ez volt a problémám, és megoldódott. :) Sony xperia L van nekem is, szóval ez úgy látszik minden xperia telefonra érvényes, hogy egyszer csak fogja magát, és durciba vágja magát.
Itt van a link a videóról: https://www.youtube.com/watch?v=ygF77b-x7ao
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!