Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rendeltem a telenor.hu ról...

Rendeltem a telenor.hu ról egy mobilt, hozta is ma a futár de nem adta át mert a telenor a szerződésben elcseszte az adataimat, újra kell irniuk a szerződést. Ez mikor lesz meg szerintetek?

Figyelt kérdés
ja és am délutánra volt megbeszélve a szállitás időpontja és mégis délelőtt jött, a véletlenek köszönhető h pont még itthon voltam, mit lehet ezekkel a majmokkal kezdeni? ezek fogyatékos embereket alkalmaznak bent a telenornál? h bolondulna meg mind. ti mit tennétek?

2014. febr. 26. 12:45
 1/5 Tengor ***** válasza:
Nehezen tudom elhinni, hogy egy olyan egyszerű dolgot, hogy az általad bevitt adatok rákerüljenek egy szerződésre egy emberre bíznak. Véletlenül sem te írtad el az adataidat?
2014. febr. 26. 12:51
 2/5 A kérdező kommentje:
rendeltem a neten, aztán felhivott a telenortól egy csaj, aztán kérte az adataimat, aztán én bediktáltam neki mindent amit csak kért, aztán azt beszéltük meg hogy február 26 án az az ma délután hozzák a telómat, ehelyett délelőtt hozták, az adataim a szerződésben el voltak cseszve ezért a futár nem adta át a készüléket, ezek fogyatékosok, vágod? mit lehetne tenni?
2014. febr. 26. 12:57
 3/5 anonim válasza:

Aki dolgozik hibázik, erre ennyit tudok mondani.....

Milyen adatokat rontottak el? Lehet a neved félreérthető, lehet a születési időd félreérthető. Nem kell rögtön háborogni, talán te még soha nem tévedtél?

A délelőtti szállítás lehet a futár hibája, neki több csomagot adnak le egyszerre, neme gyesével szaladgál, valószínűleg ő cseszte el és bepróbálkozott otthon vagy e. Ha nem lettél volna, hidd el vissza ment volna délután.

És mit tehetsz, természetedből ítélve tehetsz panaszt az ügyfélszolgálaton. De a helyedben lenyelném a békát felhívnám őket és normálisan megkérdezném mennyi időbe telik újra leszállítani.

2014. febr. 26. 13:16
 4/5 A kérdező kommentje:
hát jó van de ez a rib_nc szinte minden adatot elrontott csak a nevemet nem. most ne legyek ideges? hogy lehet valaki ennyire hülye? hogy dolgozhat ilyen helyen? meg van ennek egyáltalán a 8 általános? szerintem nincs meg neki.
2014. febr. 26. 13:21
 5/5 bp1985 ***** válasza:
Tudjuk, te tökèletes vagy... Ha beszèlni is ìgy beszèlsz, akkor ne csodálkozz, hogy el van rontva. Milyen jogon rib.ncozol le egy embert?????
2014. febr. 27. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!