Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG G2, Sony Xperia Z1 Compact...

LG G2, Sony Xperia Z1 Compact vagy Nokia Lumia 925?

Figyelt kérdés
Tudom hogy az egyik WP telefon, szerintetek hosszú távra melyik lenne ideális?
2014. febr. 26. 09:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Hosszútávra Lumia 925-ben gondolkodnék, de ha a Sony nem rontja el, akkor a Z1C is jó választás lehet! G2 szerintem már nagy, de jó.

Egy biztos, bárhogy döntesz, jól döntesz :)

2014. febr. 26. 11:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Hosszú távra az összes ideális. Lumia 925 garantáltan megkapja a szoftverfrissítéseket 2016-ig, viszont ha az LG vagy Sony hamar nem adna ki frissítéseket a telefonokra, még akkor is nagyon erős telefonnak számítanak amiket évekig nem fog semmi sem megakasztani.

És az Android szépsége, hogyha hivatalos frissítés nem is jön rá, ott van millió custom ROM, ami hamarabb elérhető, mint a hivatalos, tovább lesz rá frissítés, mint a hivatalos, és az esetek többségében jobb is, mint a hivatalos.

2014. febr. 26. 14:52
 3/8 anonim ***** válasza:

A Sony biztos kiadja még az android 4.4-4.5-4.6 verziókat, ha csak 4.4-ről nem ugrik 5.0-ra. De akkor meg 5.0-5.1-5.2-őt adja ki. Az LG nem a támogatotságról híres. Windows phone más tészta, mivel más a gépigény is.

Kérdező: Attól függ Android vagy a Windows rendszer tetszik, kicsi vagy nagy telefon a bejövős, illetve meik márkában bízol igazán meg, meg mennyi a rá szán összeg?

2014. febr. 26. 19:34
 4/8 A kérdező kommentje:

2 évig használnám, android vagy wp oly mind1, mindkettő ua. tudja ha átlag felhasználásra.

LG G2 sztem hosszú távon eléggé idegesítene, lehet azt kihúznám a listáról mármint a nagyságára gondolok. :S

2014. febr. 26. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne hidd hogy az android és a windows ugyan az. Teljesen más világ a 2.

Na mondom az én véleményemet, hogy én meiket venném?! én a Z1 Compactot. Wp-t nem szívesen veszek mert nem tetszik az benne hogy nem olyan testreszabható meg nincs annyi alkalmazás hozzá. 4 éve használok androidot és nem váltanék.

2014. febr. 26. 20:40
 6/8 A kérdező kommentje:
4 év alatt mi a tapasztalatod az android terén? Mármint ha nem jönnek ki hozzá gyári frissítések akkor lehet nem hivatalos frissítést is telepíteni, gondolom azzal óvatosan kell bánni mert tönkre vágja a készüléket?
2014. febr. 26. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet nem hivatalos frissítéseket rátenni, de akkor ugrik a garancia. Átlagfelhasználásra, és a gondtalan mindennapokra bőven megfelel a Lumia 925 is, és a 8.1-es frissítés után az ex-androidos felhasználók sem fognak semmit sem hiányolni!
2014. febr. 26. 21:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet igen. Valóban veszik a garancia de ha visszaállítod gyári állapotba, vagyis a gyári szoftot visszateszed akkor érvényes továbbra is a garancia. Ezért jó a Sony mer 2 program is van hozzá amivel meg lehet tenni. Van egy hivatalos és egy nem hivatalos progi.

Androidnál lehet bootloadert is nyitni, na akkor már végleg veszik a gari.

2014. febr. 26. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!