Melyiket vennétek: Sony Xperia S vagy Nokia N9 vagy Iphone 4?
Nekem ami fontos: legyen benne word stb szerkesztő, ez csak a nokiában van. Legyen benne rádió: förtelem, hogy az iphone-ban nincs.
Ingyenes net nélkül használható GPS, asszem ez is csak a Nokiában van...
Az oprendszer viszont az Android a Sony mellett szól...
Használtan kb. mindegyik 30-45 ezer között van. újat és drágábbat nem akarok. Vélemények? Tapasztalatok?
Nokia N9? Nem vagy normális, ha ezt komolyan gondoltad.
Egyébként max 45k-ért ezeknél jobb telefont is kapsz, akár újonnan is, pl. Xperia L vagy Galaxy Ace 3.
Sajnos a telefongyártók az új telefonokból direkt kihagynak mindent, hogy rájöjj, ez mégse, veszel egy másikat, amiből ugyanúgy kihagytak mindent...
Összehasonlítottam az 525 és N9 telókat. Azt írom, amiben van eltérés.
Tárhely:
525 - 8 GB
N9 - 16/32/64 GB
FLASH
525 - nincs
N9 - van
Nem látom, mi szólna az 525 mellett, azon kívül, hogy újabb? Sokkal kevesebbet tud, mint az N9...az Iphon 4-ről ne is beszéljünk, ahol csak az almát fizetném ki, az meg majd veszek a zöldségesnél :)
Amúgy a Sony-k viszont elég megnyerőek, arról tudja valaki, hogy ingyenesen jár hozzá a GPS? Mert az lenne az egyik legfontosabb dolog, hogy ne kelljen net hozzá...
Ja igen, az N9-ben még tv kimenet HDMI) is van... az 525-ben az sincs...
De megnéztem a sony xperia s és L között a különbséget is, ez is igazolta, hogy minél újabb egy telefon, annál szarabb.
Különbségek:
Tárhely:
S - 32 GB
L - 8 GB
Magyar nyelvű menü:
S - van
L - nincs
Dallamszerkesztő:
S - van
L - nincs
Kamera felbontása:
S - 12 Mpx
L - 8 Mpx
Video:
S - 1020p HD player
L - 720p HD player
TV kimenet:
S - HDMI output
L - nincs
Flash:
S - Adobe flash
L - nincs
Az L egy fostalicska a régebbi S-hez képest... nemhogy többet tud, hanem jóval kevesebbet... asszem ennél maradok, hacsak nem tud valaki jobbat ebben az árban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!