Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan működik az előfizetéses...

Hogyan működik az előfizetéses telefon vásárlása? (többi lent)

Figyelt kérdés

Itt lenne ez a telefon:

[link]

Ezt szeretném megvenni új havídíjas előfizura 1 évre. Vagy csak 2re lehet?

Lehet még díjcsomagra is vállalnék hűséget 1évre. 3490est vagy csak simán ezt az 5000ft körülit.

Írja, hogy 0-ftért vihetem el. De a következő hónapba mennyit kellesz érte fizetnem? A havi mellé még rájön a díjcsomag ára is?

Olyat tudok rá kötni, hogy 1 személlyel ingyen beszélgessek?

Összességében azt szeretném, hogy kb 5E körül kijöjjek?

2014. febr. 24. 23:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Havi öt ezerből akarsz kijönni, de nézed az ötezres tarifát. Ügyes. Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Ha ingyen akarod elhozni, akkor fizethetsz 2 évig 21 ezer forintot havonta. Ezeket egyébként egyértelműen jelzik a honlapon, sőt, fel is hívhatod őket... A boltba is be tudsz menni személyesen.
2014. febr. 24. 23:42
 2/7 A kérdező kommentje:
megnéztem jobban hogy az a 21 az h jött ki neked hát arról fogalmam sincs. 10körül kilehet hozni lazán. Nem az h nem ér a takaróm de nem biztos h megéri nekem ez a telefon.
2014. febr. 25. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:

2 számot össze tudsz adni? 19990 havi díj+990 törlesztő, 2 évig.

10 ezer kezdőrészlet-> 1 évig havi 12 ezer, majd 3400. Nagyon nehéz...

"nem biztos h megéri nekem ez a telefon."

Akkor miért is ezt nézed...?

2014. febr. 25. 22:17
 4/7 A kérdező kommentje:
ember nézzél már olcsobb havidíjat most amit ott írtam nem fixre írtam 1 évest... gondolod 1 szaros havidíjért fizetnék 20 E-et annyit életbe nem telefonálok... van 6Eért is korlátlan hálózaton belül..és 160 kívül ez bőven jó.
2014. febr. 25. 23:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Next s? Aranykártyás vagy? Mert anélkül jó lesz az 8 ezernek is... És még 4 ezer törlesztőrészlet. 2 évig 12 ezer havonta, pompás üzlet.
2014. febr. 25. 23:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Hopp, az 5 ezer forint kezdőrészlet kimaradt.
2014. febr. 25. 23:53
 7/7 A kérdező kommentje:
aranykártya se kell hozzá nézz szét...
2014. febr. 26. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!