Meghalt az akkumulátor?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy s2-m van, mindjárt másfél éves, és rengeteget használom, volt, hogy napi 3-4x is töltöttem. Észre lehet venni, hogy öregedik, egyre kevesebbet bír, de most egy olyat vettem észre, hogy 90%-ig normálisan tölt a telefon, utána kijelzi, hogy fullon van, amikor leveszem, megint visszaesik 90%-ra. Az aksiba valami cella hiba van, és már ennyire a végét járja, vagy ez lehet valami más miatt?2014. febr. 24. 14:24
1/2 anonim válasza:
"mindjárt másfél éves, és rengeteget használom, volt, hogy napi 3-4x is töltöttem."
jézus, gyakorlatilag kinyítad az akksid! vegyél újat és minden jó lesz.
S4-nél pl. gyakori hiba hogy az akkumulátor felpúposodik mint egy kispárna és ettől kikapcsolgat a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!