Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOS! Miért nem tölt a Galaxy S4?

SOS! Miért nem tölt a Galaxy S4?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 hónapos kb a készülék. Tegnap kora este miközben böngésztem a neten, az értesítési sávon megjelent egy felirat: "Az USB eszköz csatlakoztatva", aztán rögtön utána: "Az USB eszköz leválasztva." Először nem foglalkoztam vele, hiszen nem is volt számítógéphez csatlakoztatva, úgy gondoltam, hogy csak valami pillanatnyi elmezavar... Éjszaka feltettem tölteni, reggelre már teli akkuval vettem le, ám most (4 óra lesz mindjárt) már 9%-on van az akku, és éhes. Ez is nagyon furcsa, mert általában 1,5 - 2 napot végighúz töltés nélkül, és elég sokat használom. (szinte teljesen felváltotta a számítógépemet).

Most csak úgy akar tölteni, ha a készülék ki van kapcsolva, és akkor is szaggatottan. (Elindul a töltés, középen a nagy akkumlátor ikonnal, tölt 3-4 percet, aztán vége. Kábel kihúz - bedug, aztán megint ez.)

Ugye nem ment tönkre az akksi? :(((

Tanácsok esetleg? Most nagyon nem lenne jó, ha új akkumlátort kéne vennem:(

2014. febr. 22. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Tönkremehetett:

1. Akku

2. Töltő

Legrosszabb eset: Töltés vezérő IC meghalt vagy haldoklik.

Egyébként vidd szervízbe. :)

2014. febr. 22. 17:35
 2/9 Ren-D ***** válasza:
Jó hír hogy nem kell újat venned :) tönkre ment az aksid de a galaxy s4 aksikat elrontották ezt a Samsung is elismerte mivel a felhasználók 30%-ának elromlik.Felpúpsodik rövid időn belül ha még nem történt meg. Csak be kell menned egy Samsung boltba a garanciáddal és ingyen kicserélik.
2014. febr. 22. 18:25
 3/9 A kérdező kommentje:
A szervízzel csak az a gond, hogy a készüléket Ausztriában vettem :/
2014. febr. 22. 18:35
 4/9 Ren-D ***** válasza:
Hát az bizony nagy baj lehet :/ ha ide nem érvényes a garanciád akkor csak az marad hogy vegyél egyet, de samsungba semmiképp ne vegyél ott 10ezer GSM-be 3500-ért már kapsz.
2014. febr. 23. 09:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2014. febr. 23. 13:13
 6/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Update: Csináltam egy visszaállítást a telefonon (gyáribeállítások), és azóta működik. Rendesen feltölti a telefont, nem merül le 5-6 óra alatt, és ennek nagyon örülök:D

Viszont valamiért most a dokkolót nyomatja. Semmi nincs csatlakoztatva a telefonhoz, mégis felugrik, hogy dokkoló csatlakoztatva, és kidobál ilyen órát, meg időjárást a képernyőre, ami szint azonnal el is tűnik.

Felhívtam a Samsungot, és azt mondták, hogy a MediaMarkt-os garival lehet, hogy meg tudják ők is csinálni, szóval kijön szerdán ilyen "házhoz megyünk szervizes", aztán majd kiderül, hogy tud-e valamit kezdeni vele... :)

2014. febr. 24. 14:44
 7/9 De Puta Madre válasza:
Szia! Nekem s3-om van, pár napja nekem is kiírja magától hogy dokkoló csatlakoztatva, órákat mutat meg hasonló.. végül a tiéddel mi lett?
2014. júl. 2. 19:04
 8/9 anonim válasza:

Hű de kár, hogy nem írtátok meg, hogy mi lett: biztos mások is járnak még így - mint pl én. :-)

Szerintem a töltőcsatlakozóval van gond...

2016. máj. 20. 18:55
 9/9 A kérdező kommentje:

Huh, mar eleg regi a kerdes. :) Azota mar meg sincs a telefon. :D

A vege egyebkent szerviz lett. Megcsinaltak, es utana mar tokeletesen mukodott. Kaptam bele uj akkut, toltot hozza, es mar nem volt problema vele. :)

2016. júl. 26. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!