Hogyan lehet T-mobile mobilon Domino díjcsomagot választani telefonon?
Figyelt kérdés
Leírná valaki, vagy linkelne, nem találom. Új telefont vásároltam, ajándékba lesz karácsonyra, akkor lenne csak aktiválva. (az nem gond,hogy nem lesz rögtön aktiválva ugye?)
Aktiválás után mi az alapértelmezett Domino csomag? Online rendelésnél nem hiszem, hogy ezt meg kellett adnom. Domino nap- ot szeretnék választani, hogyan lehet?
2009. dec. 11. 09:00
1/3 anonim válasza:
Tájékoztatóban benne van.Első hívással aktiválod,utána a 1777 Dominoközpontot fel kell híni és a dijcsomagváltás menübem lehet megváltoztatni,feltöltésenként egyszer!www.t-mobil.hu honlap
2/3 A kérdező kommentje:
köszi! A doboz ajándék a gyereknek, ezért még nem nyitottam ki, nem tudtam, hogy a tájékoztatóban le van írva. A honlap pedig olyannyira részletes, és bonyolult szerintem, hogy nem találtam meg az infot. Még azt kerestem, hogy az ajándék 60 perc hálózaton belül hogy használható fel, de csak annyit találtam, hogy aktiválás után jár ajándékba. Sehol, hogy ez autómatikus, vagy írni kell valami smst.
2009. dec. 11. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!