Van olyan érintős mobil amin van GPS?
Figyelt kérdés
És ha lehet ne csillagászati ára legyen.Köszi!2009. dec. 11. 03:48
1/5 anonim válasza:
Valószínű, hogy van. Viszont ha nem akarsz olyan sok pénzt kiadni érte akkor itt Magyarországon nem nagyon fogsz kapni. Esetleg licitálós oldalakon ha szerencséd van.(Vatera és hasonlók)Illetve ha nem riadsz meg attól, külföldről is rendelhetsz például Ebay-en. Ott szoktak elég jó áron lenni szuper telefonok. Megjegyzem legutolsó mobilom én is így vettem és nagyon szeretem és rendesen is működik.
3/5 anonim válasza:
Nokia 5800. Például. Tudsz rátelepíteni GPS-t. Ha meg alapból akarsz rá, akkor a Navigation Edition. Bár annak az árát nem tudom. Az 5800 kb 70 ezer körül van. Eltévedésmentes napot kivánok :-)))
4/5 anonim válasza:
"tudsz rátelepiteni GPS-t" XD
de birom az ilyeneket. a gps egy kis "izé" a telefonban, max navigácios programot tudsz rá telepiteni
5/5 anonim válasza:
Samsung Omnia.
Szoftverezettségben és használhatóságban kitűnik a többitől. Ráadásul 50000 alatt is lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!