Verszivo kérdése:
Huawei Ascend Y300 Rom/oprendszer telepítése hogyan?
Figyelt kérdés
Hello! Szeretnék más oprendszert feltenni a tellóra, de eddig csak rootolni sikerült a telefont! Az angol leírással ndm boldogultam sajnos, ezért egy tapasztalt ember segítségét várom, aki tudna adni egy magyar leírást! Kérlek titetek segítsetek!2014. febr. 23. 10:57
1/3 A kérdező kommentje:
Na már rájöttem mindenre, sikerült is egy működőképes nagyon jó romot ráraknom, adok is egy linket azoknak akik szeretnék jobb rendszert rakni az alapjába véve gyenge rendszer helyett!
2014. febr. 28. 09:21
2/3 Verac válasza:
nekem is ilyen telefonom van- segíteni sajnos nem tudok, de lehet hogy a telefon fórumában a mobilarénán választ találni a kérdésedre
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi de már megoldottam ;) A második hsz-ban ott van minden ;)
2014. márc. 4. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!