Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefonom legyen?

Milyen telefonom legyen?

Figyelt kérdés
Max keret: 30 000 Ft. Amiket néztem: Huawei ascend Y300,Sony Xperia E,Sony Xperia J,LG Optimus L5 II,L3 II. Ezekről vélemények,tapasztalatotok? Vagy ha tudtok másikat akkor mondjatok pls! Melyiket ajánljátok, és melyiket nem,és miért? Leginkább zenehallgatásra,facebookra,és viberre használnám! Köszi!

2014. febr. 22. 21:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Amiket írtál, azokat nem ajánljuk, hanem a lumia 520-at. Én androidos vagyok, igazából még wp-m se volt de az olcsó androiddal csak a baj van. Ez sajnos tapasztalat. Ha nem kell wp akkor a hüvely y300.
2014. febr. 22. 21:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Hmm. Tetszik a lumia 520,csak a menürendszere nem annyira. Vibert facebookot rendesen viszi? Nem akad/nem fagy?
2014. febr. 22. 21:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát a wp az ami nagy (NAGYON) ritkán akad..
2014. febr. 22. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!