Ha elfolyt a festék a kijelzőben garanciásan megcsinálják?
Figyelt kérdés
A telenornál van szerződésem, részletre vettem a telefont, még ki sem fizettem, egyszer leejtettem 3 hónappal ez előtt, kicsit megrepedt a kijelzője, de alig látható, teljesen jól működött, egyik pillanatról a másikra, ma meghalt a kijelző, még garanciás, számíthatok rá, hogy megcsinálják ingyen? Mennyi időbe telhet míg ezt orvosolják?2014. febr. 22. 18:46
11/14 A kérdező kommentje:
Szintén kedves utolsó! Így már könnyű megvédeni a magad igazát, hogy valaki értelmesen, okokkal alátámasztotta, neked még a válaszodkor fogalmas sem volt semmiről. És abból gondoltam, hogy ezt még garanciásan orvosolják, hogy egyik pillanatról a másikra, meghalt. Az, hogy három hónappal ez előtt leesett, és egy olyan apró repedés lett rajta, ami szabad szemmel ki sem vehető, kétlem, hogy idáig vezetett volna. Egyébként eddig is volt vele probléma, lassú volt, nem kapcsolt be, de ilyen piti dolgokkal nem rohangáltam szervízbe. Tehát nem kell a magyarázkodás, és a védkezés, kötöszködj máshol :)
2014. febr. 22. 21:55
12/14 Saavedro válasza:
Miért, én talán nem írtam? Nagyon szelektív a figyelmed. Persze böfögöd a magas lóról hogy nem kell a magyarázkodás mikor pont te rohantál ide magyarázatért aztán élből leosztasz (nem csak engem) a hülyeségeiddel, elég profán hangvételben utána meg én magyarázkodjak.
(A telefon lassúsága egyébként a hardver és a szoftver milyenségétől is függ.)
13/14 anonim válasza:
Ha nem kapcsol be, az piti probléma? Érdekes szemlélet... Én azért jó dolognak tartom, hogy ha kifizetek valamit, akkor működik is.
14/14 Tengor válasza:
Igazából meddő a vita. Te megkérdezhetsz mire számíthatsz, mi leírtuk, te ez nem fogadod el. Persze mindez tök lényegtelen, mert majd a szervizessel kell vitatkoznod, hogy így esett le, meg szerinted nincs összefüggés és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!