Hogy tudok a telefonrol képet tölteni a számitogépre?
Figyelt kérdés
Sony Ericsson V630i tipusu telom van,hogyan tudok képet áttölteni a számitogépemre?Van hozzá egy kábelom is/gyári/.Ha valaki tud legyenszives segiteni!Elöre is köszi szépen!!2009. dec. 10. 18:06
1/11 Darklight válasza:
Nagyon könnyen! először is ha a telefonhoz kaptál USB kábelt, akkor csak összekötöd a telefont a géppel, megvárod amíg feltelepíti a hardvert, és már ott is lessz a sajátgépen a telefon ikonja.Ha telefonodon van ifra vagy bloothos(nem tom jól írtam -e), akkor lehet kapni hozzá adaptert amelyet ugyan ezzel a művelettel kell végrehajtanod.
2/11 Darklight válasza:
Nagyon könnyen! először is ha a telefonhoz kaptál USB kábelt, akkor csak összekötöd a telefont a géppel, megvárod amíg feltelepíti a hardvert, és már ott is lessz a sajátgépen a telefon ikonja.Ha telefonodon van ifra vagy bloothos(nem tom jól írtam -e), akkor lehet kapni hozzá adaptert amelyet ugyan ezzel a művelettel kell megoldani.
3/11 anonim válasza:
én ritkán töltök fel képet,ugyanis nekem nincs kábelem. így számomra a legegyszerűbb módszer az, hogy MMS-ben elküldöm a képet a saját freemail címemre.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem megy a feltöltés...Összegugtam,de azt irja ki a gép.hogy "nem lehet letelepiteni a hardvert,mert a varázslo nem találta meg a szükséges szoftvert". Mit tegyek????????
2009. dec. 10. 18:53
5/11 anonim válasza:
Ha összedugod a teló megkérdi milyen üzemmódban akarod használni...a hátértárt válaszd! Onnantól mindegy mit ír ki a gép.felismeri,mintha egy pendrive lenne.
6/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ,de sajna nem jutottam elöbbre...Miután összedugom azt irja ki a telo.hogy :"USB kapcsolat. Fájlátvitel vagy Telefon mod. Ha a telefonmodot választom azt irja:"A telefon most már használhato a számitogéppel" és ennyi nem történik semmi.Mit tegyek?? Nem hiszem el,hogy ilyen szerencsétlen vagyok,de ez van....Köszi a segitséget!!!
2009. dec. 11. 08:34
7/11 anonim válasza:
A fájlátvitelt választd! Úgy jónak kell lennie! Ha nem megy úgy sem dugd át egy másik usb aljzatba!
8/11 anonim válasza:
szerencsétlen pancseer vaaaaagy!!!!!!!
9/11 anonim válasza:
Hát én is egy pancser lehetek, mert én se tudom!
10/11 anonim válasza:
En is pancser vagyok, van egy vista laptopon, egesz ejjel kereste a drivert, de nem talalta. Desktopom ra se mozdult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!