Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért merül ilyen gyorsan az...

Miért merül ilyen gyorsan az akkumulátor?

Figyelt kérdés
Egy hete kaptam egy telefont, de ha nem használom, akkor is merül az akkumulátor. Ha töltőről leveszem, akkor sem 100, hanem 97%-on van. Mi lehet a baj?
2009. dec. 10. 15:12
 1/3 anonim válasza:

Akkumulátorok álltukban is merülnek.Ha ki van kapcsolva a készülék akkor is,csak jóval kisebb mértékben.Az első használatbavételkor érdemes a töltési tanácsokat-a 12-14 órás töltési idő,majd a teljes lemerítést megfogadni,mert ebben az esetben formálódik az akksi kellőképpen jól.

Az általad leírtakból szerintem nincs ok aggodalomra.

2009. dec. 10. 16:04
 2/3 anonim ***** válasza:
nehogy feltedd 12 órára tölteni!!!!!!!!!!!!!!! A moderni li-ion akkuknak 2-4 óra bőven elég,további töltéssel csak csökkented az élettartamát. Már nem '98-ban vagyunk,nincsenek már ni-mh akkus telók!
2009. dec. 10. 22:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ezzel volt a baj,hogy örökké szarakodott.
2009. dec. 12. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!