Miért merül ilyen gyorsan az akkumulátor?
Figyelt kérdés
Egy hete kaptam egy telefont, de ha nem használom, akkor is merül az akkumulátor. Ha töltőről leveszem, akkor sem 100, hanem 97%-on van. Mi lehet a baj?2009. dec. 10. 15:12
1/3 anonim válasza:
Akkumulátorok álltukban is merülnek.Ha ki van kapcsolva a készülék akkor is,csak jóval kisebb mértékben.Az első használatbavételkor érdemes a töltési tanácsokat-a 12-14 órás töltési idő,majd a teljes lemerítést megfogadni,mert ebben az esetben formálódik az akksi kellőképpen jól.
Az általad leírtakból szerintem nincs ok aggodalomra.
2/3 anonim válasza:
nehogy feltedd 12 órára tölteni!!!!!!!!!!!!!!! A moderni li-ion akkuknak 2-4 óra bőven elég,további töltéssel csak csökkented az élettartamát. Már nem '98-ban vagyunk,nincsenek már ni-mh akkus telók!
3/3 anonim válasza:
Nekem is ezzel volt a baj,hogy örökké szarakodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!