Akkumulátor hibás? Mi lehet a baj? Vagy minden rendben van?
"utána 13 és fél órát hagytam tölteni ahogy azt kell "
Nem kell.
"lemerítettem csutkáig és utána 13 és fél órát hagytam tölteni "
Egyiket sem kellett volna..., de a lemerítést kerüld leginkább.
éértem szóval soha ne várjam meg azt h teljesen lemerüljön, amikor kiirja h rakjam fel akkor télleg rakjam fel ?
és ugye nincs semmi baja ettől h lemerítettem és 13 órát hagytam tölteni? :S
Nincs. Nem gond, ha kikapcsol, de addig ne kapcsolgasd be, újra, amíg nem tetted töltőre. Ha kikapcsolt, az azt jelenti, hogy kb. 2 % kapacitás maradt neki addig pontig, ami alatt az akku károsodik. Bármikor megesik, hogy valahol lemerül a mobil és kikpacsol, ettől még nem megy tönkre, ha nem kapcsolgatod be továbbra is töltés nélkül.
Mégvalami, ha töltőre rakod, kapcsold be, az ilyen modern akkukat jobb minél kevesebb ideig a maximális cellafeszültségen tartani. Ezzal azt akorom mondani, hogy bekapcsolt állapotban kéne tölteni és nem kikapcsolva.
hát reggel vettem le és kb délután6-7re már nem aztmondom h teljesen de lemerült és neteztem GPS-eszeztem meg mindent
am köszi a sok infot még kell tudnom valmit róla?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!