Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak engem idegesít iphone...

Csak engem idegesít iphone felhasználóként ez a korlázotás az apple termékeken?

Figyelt kérdés
5 éve használok iphonet és most határoztam el magam hogy ennyi volt az apple megyek a galaxyhoz s4-hez érdekelne kiket idegesít hány embert hogy le vannak korlátozva egy iphonen amikor azért kiad 280 ezer forintot és még csak azt se csinálhatja rajta amit szeretne kiadnak rá egy okádék szoftvert (szerintem) és még csak régebbire nem is válthatsz csak ha van ilyen olyan shsh-d na most oké jailbreak miatt van ez így oké aláírom de hát semmit nem érnek vele mert ki se jött az ios 7 és már jailbreak van rajta nekem személy szerint az ios 6 tetszik a legjobban de ha nem iso 7-ed van akkor már apple copokázik hogy telepítsd az ios 7-et ennek sincs semmi értelme teljesen lekorlátozott a telefon engem marhára idegesít én adom ki érte a pénzt én használom mért nem használhatom ahogy akarom és akkor az androiodot fikázzák az applesek hát fikáztam én is de most már szerintem a legjobb (persze csak akkor a legobb ha olyan telefonon van rajta ami elég erős) ki van még ezzel így erre lennék kíváncsi nagyon ?????
2014. febr. 18. 23:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
26%

"A 3 éves ace is ugyanazt nyújtsa mint újkorában. Jobb nem lesz,de rosszabb se."

nyújtsa? nyújtSa?

láátszik sok dolgod volt vele

egy 3 éves ace örül ha be tud kapcsolni fél óra alatt

2014. febr. 19. 20:28
 12/13 anonim ***** válasza:
88%

Részben (mint felhasználó) egyetértek veled abban, hogy a downgrade (régebbi verzió visszatétele) megakadályozása nem szép lépés, ugyanakkor ez sajnos nem csak iOS specifikus, WP-n és általában Androidon is ez a helyzet. Persze Androidon tudsz ROM-ozni, de némelyik gyártónál ez garanciavesztéssel jár, és talán Nexusokat kivéve sehol sem hivatalosan támogatott (tévedés jogát fenntartom, de anno mikor utánanéztem, Xperiáknál meg Samsungoknál mintha külső toolokkal lehetett volna csak megoldani - persze, ez is több, mint amire iOS-szel vagy képes).

Csengőhang megint jogos, bár 2 másodperc Google után találhatsz olyan honlapot, ahová mp3-at feltöltve megvághatod, és a megkívánt formátumban töltheted le.

Ugyanakkor azt nem teljesen értem, hogyha igényeid egyértelműen az Android irányában mutatnak (mp3 felrakása segédprogram nélkül, különböző launcherek), miért jutott eszedbe egyáltalán iOS-t futtató készüléket venni?

"3 éves samsung telefont pl ace a mai napig használják úgy hogy megy rajta minden ami az előtt ment vegyük a 3gs-et ma már nem tudsz rajta annyi mindent csinálni mert már nincs rá 7-es szoftver"

Ez a "mondatod" (már ahogy ez értelmezhető egy központozást nélkülöző szövegben) elég zavaros, és még igaznak sem mondanám. 3GS szoftveres támogatottsága kapcsán semmi ok nem lehet a panaszra. iOS (illetve akkor még: iPhone OS) 3-mal jelent meg, 6.1.x rá a legfrissebb verzió. Funkciókészlete folyamatosan bővült, amire megjelenésekor alkalmas volt, most is az. Az, hogy egyes most megjelenő alkalmazások telepítésére (iOS7 megkövetelése miatt) nem tudod használni, előfordulhat, de mutass egy másik 5 éves telefont, amire ez elmondható...

2014. febr. 19. 21:37
 13/13 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon okos 55%-osnak üzenem,hogy pont ugyanúgy kapcsol be egy reset után, mint ahogy megvette valaki 3 éve.
2014. febr. 19. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!