Csak engem idegesít iphone felhasználóként ez a korlázotás az apple termékeken?
én nagyon szeretem az ios-t, nekem meg az android nem jött be. Na és? Nem vagyunk egyformák. Ha te buherálni szereted a rendszert, akkor nyilván nem jön be az ios.
Én meg csak egyszerűen használni szeretném, ahhoz meg tökéletesen működik és pont a zártsága miatt érzem magam biztonságban (nem tudom elrontani, nem telepítek véletlenül vírust, nem kell nézegetni, hogy melyik alkalmazás kompatibilis rá, stb).
Vegyél galaxy s4-et, kár hőbörögni, ez olyan, mintha a mercidet szidnád azzal, hogy a bmw mennyivel jobb. Cseréld le oszt jóvan.
Egy alma-vérfan keresztre feszítene téged ezért a leírásért.
:D
De teljesen így van, pontosan ez a kifogásom az IOS készülékekkel szemben.
Az android korlátlan játékteret ad.
Az apple mániákusok belekötéseinek alapja az, hogy egy teljesen szabad játszótéren vannak rossz játékszerek is.
Már írtam ezt máshol: kinek mi kell.
Egy zongora rengeteg billentyűvel, ami közt esetleg van egy-két fals hang is, vagy egy tökéletes hangú zongora, de csak 8 alaphang billentyűvel.
Bocibocitarkához elég a 8 billentyű, arra lehet iphone-t venni.
Hangverseny-darabhoz kell a sok billentyű, meg egy jó zongorista, aki tudja, mit nyomjon, mit ne. :)
...azért hozzátenném, az S4 nem biztosan jó választás az android megkedveléséhez.
A zongoránál maradva, marha nehéz úgy zongorázni, ha a hangszer a gyártója által eldöntött módon megpróbálja megjósolni, mit akarsz játszani és ezzel úgy el van foglalva, hogy lexarja, te melyik billentyűt nyomod meg. :)
Vegyél egy Nexust, Huawei P6-ot, HTC One-t, vagy Xperia Z-t, Z1-et, Z1 compact vagy ZR készüléket.
Ezekkel élmény lesz az android.
"pl nem éveket azzal szenvedni hogy egy zenékt elfogadjon"
Phone drive nevű alkalmazással olyan egyszerű zenét rárakni, mint a raklap... Nem muszáj az itunes-szal veszkődni...
Engem egyetlenegy dolog zavar az iphone-nal kapcsolatban, hogy a magyar szervízben görény parasztok dolgoznak. Csak emiatt nem fogok több iphone-t venni, pedig mint írtam, az IOS nekem maximálisan megfelelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!