Milyen telefont érdemes venni? Android, Windows Phone vagy IOS?
Szeretnék telefont venni idén, de maximum 130000 körül, de mindenki mást ajánl, így teljesen tanácstalan vagyok..
Milyen telefont érdemes venni? Pl.: LG, Sony, Samsung telefonok mennyire megbízhatóak?
Sony Xperia Z1, LG G2, Samsung Galaxy S4.
Ezek megfelelnek az elvárásaidnak.
Én is WP-t ajánlok! Nekem egy 625-öm van, developer unlockal ami persze hivatalos, szóval nincs a garanciára hatással. Az 512 MB RAM kicsit kevés már, de a 2 magos 1,2 GHz-s proci nagyon jól bírja, Asphalt 8 eddig no lagg.
Én minimum 920-at ajánlok, de választhatsz te akár 925-öt is, az vékonyabb, meg nem annyira nehéz, az 1320-sem borzasztó, ha nem hátrálsz meg a phablettől.
Számomra nem volt más választás, vagy egy olyan telefon amit maximum 1 évig használok, vagy egy túlárazott iPhone (egy 4-es 300 Euró :-O +egy idő után a gombja is elromlik -.-") Tehát maradt a csempés teló, ami még tetszik is! Lumia dizájn az egyik kedvencem, szép színes, bár a Sonyé sem rossz. Ha teheted akkor talán várj egy kicsit a 630-ra, WP8.1-el. Szerintem tuti megéri majd az árát, de ne feledkezzünk meg a Sony WP-s telójáról sem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!