Milyen telefont érdemes venni? Android, Windows Phone vagy IOS?
Szeretnék telefont venni idén, de maximum 130000 körül, de mindenki mást ajánl, így teljesen tanácstalan vagyok..
Milyen telefont érdemes venni? Pl.: LG, Sony, Samsung telefonok mennyire megbízhatóak?
lehet én vagyok a perverz de nekem a wp7-is megfelel...csak azért cseréltem le mert lejárt a 2 éves hűségidő és 2 hónapom volt kedvezményesen vásárolni
így 8-as lett
Az sony-t istenítő válaszolónak mondom, hogy nem tudom hogy lehet élvezni az SP kijelzőjét... Borzalmasan fakó színeket ad.. 130k körül lumia 1320, vagy ha tudsz, (szolgáltatónál akcióban/külföldről venni) akkor mindenképpen 1520:) wp8.1-gyel még jobbak lesznek a telók :D
a 8.1 újításai : [link]
Androiddal, és WP-vel is van/volt tapasztalom.
WP:
Egy alsó kategóriás telefonnal találkoztam(Nokia Lumia 520), és bátran kijelenthetem, hogy egy S4 gyorsaságában van. Sohasem fog lefagyni, stabil a rendszer.
Ha biztosra szeretnél menni, hogy ne fagyjon, akkor a WP-t ajánlom.
Annyi a hátránya, hogy nincs annyi játék, mint Android -ra.
Android:
Volt nálam már sok készülék, mindegyikbe volt egy kis fagyás. Egy csúcskészülékkel még nem találkoztam, vagyis nem fogtam a kezemben, de S3-t már igen(nem tudom, hogy számít-e még csúcskészüléknek, nem az LTE-re gondolok), és az is akadozott naponta többször.
Természetesen Xperia Z1-nél nem hiszem, hogy várható lesz a fagyás, mert eléggé bivaly gépezet.
Ha mindenképpen sokat szeretnél játszani, akkor Android, azon belül Xperia Z1, de ha tényleg teljes megbízhatóságot szeretnél, Windows Phone-t vegyél, 1020/1520-at.
Remélem tudtam segíteni, sok sikert a vásárlásban.
teljesen az én igényeimet írtad le, és én a lumia 1520-at találtam magamnak
legjobb hardver wp téren és androidos körökben is elismerendő
sose fagy vagy akad
asphalt 8 csak ugy hasít a fullHD kijelzőn
a 20 megapixeles kamera az extráival megközelíthetetlen minden más gyártó számára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!