Ha letiltok egy számot, akkor a gazdája honnan veszi észre, vagy hogy csörög neki?
Figyelt kérdés
2014. febr. 17. 20:21
1/8 Tengor válasza:
Meg onnan, hogy a levelesládájából kifolynak a fizetési felszólítások.
2/8 anonim válasza:
Ha letiltasz egy számot, akkor ő nem tud hívni téged, de te tudod őt.
3/8 A kérdező kommentje:
Azt értem, de egyáltalán nem is csörög be? Vagy becsöng egyet, és olyan, mintha kinyomtam vna?
2014. febr. 17. 20:28
4/8 anonim válasza:
Ha a szolgáltatónál tiltod le, azt mondja "előfizető nem létezik".
5/8 anonim válasza:
Szolgáltatónál nem lehet letiltani.
6/8 anonim válasza:
Előző, ha fogalmad sincs a szolgáltatásokról, miért szólsz bele. Mindég is le lehett tiltani számokat a szolgáltatónál. Igaz fizetős, de mi van ha zaklat valaki?
7/8 anonim válasza:
Te tényleg ennyire idióta vagy? Igen lelehet tiltani az összes bejövő hívószámot a szolgáltatónál. Meg az összes kimenő nemzetközit. Ráadásul amit linkeltél ingyenes is.
Ülj le 1-es.
Konkrét számot sosem lehetett letiltani.
8/8 anonim válasza:
Neked is 1-es, leülhetsz. Mert le lehet. T-mobilnál le lehet, ha zaklatnak, már én tiltattam le. Pont. Befejeztem. Kit érdekel egyébként hogy ingyenes-e, akkor ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!