Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyek a leghasznosabb appok,...

Melyek a leghasznosabb appok, amiket letöltöttetek?

Figyelt kérdés
Nagyon kezdő vagyok, mit érdemes?
2014. febr. 16. 15:52
 1/8 Tengor ***** válasza:

Amire neked szükséged van.

Egy kalapács hasznos, de ha neked nincs egy szöged se, mit kezdesz vele?

2014. febr. 16. 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:
data sense,here maps,here drive,viber,facebook,időkép,pro cam,shazam,mozi24,vatera
2014. febr. 16. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Skype, Opera Classic, Viber
2014. febr. 16. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Skype, AppLock, ASTRO File Manager, Backgrounds, Bittorrent, Easy Unrar, Dropbox, GO Weather EX, Kakao Talk, Viber, Kitty Play, Messenger, PicsPlay Pro, Órarend, Shazam, Snapchat, Kik, Tunewiki, Tunein, WhatsApp, Zseblámpa, ezen kívül mindenféle játékok, szótárak..
2014. febr. 16. 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezek vannak fent nekem:

Snapchat, Facebook, Messenger, WhatsApp, Kik, Viber, Shazam, KeepSafe, Instagram, YouTube, Skype, Tumblr, Twitter, 9GAG, Vine, Google Maps, Wallpapers, Whitagram, CamScanner, Index, Szifon, iHungary, The Verge, Kindle, SmartCity, BPMenetrend, Dropbox, SkyDrive, BOX, Google Translate, IMDb, Aprod, Telekom, Flipboard, Amazon, eBay, Nike Running, QR Reader, Arukereso, Zara, Speedtest

Játék: Asphalt 8, Tiny Wings, Dr. Driving, Flappy Bird, HarborFree, PvZ2

Uff így felsorolva soknak tűnik :D

2014. febr. 16. 17:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más programokra van igénye, de szerintem ezek azért alap dolgok:

- fájlkezelő, leginkább apk-k telepítése miatt, de amúgy sem árt

- Viber/Skype vagy egyéb VoIP alkalmazás

- egy normális galériaalkalmazás, pl. QuickPic (a telefonon gyárilag megtalálható galériaalkamazások 99%-nál gyorsabb, szebb, jobb)

- normális jegyzetelő program (Google Keep a nagy kedvencem, de ha kicsit bonyolultabb kell akkor van még millió féle)

- valamilyen felhő alapú tárhely, Dropbox és Google Drive a két nagyágyú

- egy jó pénzkiadást/pénzbevételt követő alkalmazás, hogy tudd mire mennyit költesz (pl. Financius)

- egy jó videólejátszó (MX Player a legjobb)

- egy jó dokumentumkezelő (Quickoffice vált be nekem a legjobban, de ebből is millió van)

- egy jó billentyűzet (Swiftkey lenne az egyik legjobb, egyetlen problémám vele a kinézete, ami nekem nem tetszik)

- egy jó zenelejátszó alkalmazás

- menetrendalkalmazás

- offline GPS

Hasznos, de csak kisebb rétegcsoportoknak ajánlott alkalmazás, vagy kicsit komolyabb tudást/rootot igénylő alkalmazások:

- AppDeals: Play-es leárazásokat jelez, ha csak torrentről leszeded a fizetős apk-kat és sosem fizetsz alkalmazásért/játékért akkor felesleges, egyéb esetben jól jön

- Changelog Droid: egy helyen írja, hogy a legutóbb frissített alkalmazásokban mi az újítás, illetve jelzi, hogy van-e még frissítésre váró alkalmazás (és hogy a frissítés milyen változásokat hoz)

- Currency Converter: ha gyakran kell megnézned valaminek az árfolyamát, érdemes leszedni ezt vagy egy egyéb alkalmazást, mint mindig rákeresni neten

- Duolingo: a legjobb nyelvtanuló alkalmazás, pár hónapja már a magyar nyelv is támogatott (magyar nyelvről lehet angolul tanulni)

- Glovebox: oldalról előhívható kis gyors menü, nem rossz, nekem pl. van pár program, ami nem annyira fontos, hogy a kezdőképernyőre kirakjam, de nem árt, ha gyorsan el tudom érni, és nem az app drawerből kell keresgélnem, az ilyen programokat ide rakom

- IMDB: ezt remélem már mindenki ismeri

- QR kód olvasó: nem tudom bárki használja is, nagyon ritkán viszont jól jöhet

- Spotify: zene streamelő szolgáltatás, amióta itthonról is elérhető, én már nem lopom a zenét, havi ~1500 forintot meg megér a prémium

- Titanium Backup: a legjobb backup alkalmazás, aki gyakran cserél custom romokat annak alap, de amúgy sem rossz, ha megvan, és mindig van egy backup a telefonod tartalmáról, így nem érhet meglepetés, sosem fog elveszni semmi

Xposed Framework nagyon durva cucc, azt kezdőként még nem ajánlom, bár ha egy délután leülsz és kicsit beleolvasol mit is tud akkor érdemes feltelepíteni, mert nagyon durva dolgokat tudsz csinálni vele a telefonoddal.

2014. febr. 16. 20:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. febr. 16. 23:10
 8/8 Alex Fly ***** válasza:

Ahogy írták előttem is. Esetleg segít, hogy nekem mi jött be...

Fájlkezelő: alap. Most az es file explorer van, de jó még az astro illetve aki mexokta, annak a total commander

Rendszerbuherálás: itt tényleg csak szubjektív és nagyrészt a felhasználó tudásától függ, mibe nyúljon bele.

Ami állandó lakója a telefonomnak: android assistant, pdroid, titanium backup... ICS és afölött Greenify

Billentyűzet: ha az alapnál kényelmesebbre vágysz, kismillió lehetőséged van. A manapság divatosak melett szerintem méltatlanul került háttérbe az anysoftkey. Nekem tökéletes.

Dokumentumkezelés: elég sok könyvet olvasok, ezért egy jó e-book reader mindenféleképpen kell. Saját ajánlat: cool reader. Egyéb (PC-s formátumú) doksikhoz a Kingsoft Office -az egyetlen teljes funkcionalitású abszolút free app erre a célra...

Levelezéshez k9 mail, hozzá az apg, böngészéshez opera classic, felhőtárhelyekhez a megfelelő gdrive, dropbox, skydrive &c. appok

Filmhez XM player, zenéhez a stock mellett néha nem árt a folder player (ha nincsenek kitöltve az id-tagek, akkor a számítógéphez hasonlóan könyvtárakat kezel)

Mivel a pico TTS nem tud magyarul, szövegfelolvasáshoz vocalizer, navigációhoz Navitel, biztonsági csomagnak a szinte egyetlen használható ingyenes megoldás az Avast, beszélgetések rögzítésére androrec, a PC-telefon kapcsolathoz my phone explorer, airdroid és motocast...

Meg még ami kell, ízlés szerint...

2014. febr. 17. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!