Meg vagy elégedve a telefonszámoddal? Meg tudtad jegyezni? Miről tudtad megjegyezni?
Figyelt kérdés
Vagy ha nem, milyen számot tudnál legkönnyebben megjegyezni?
Nekem egy csomó családi dologról sikerült, de elkerekedett a szemem, amikor megláttam egy olyan számot valakinél, ami pontosan a születési dátumom volt, 9XX-zal elkezdve. Próbáltam megvenni az illetőtől, de sajnos nem sikerült :-)
2014. febr. 15. 21:27
1/5 anonim válasza:
Nekem semmi extra. Megjegyeztem... Sokszor írtam le.
2/5 dersol válasza:
Jó a számmemóriám, sok telefonszámot, meg bármilyen számot megtudok jegyezni
3/5 anonim válasza:
Jó szám:Amikor lehetett választani akkor direkt olyat választottam amibe van kis logika. Az első számom kimondottan könnyű volt. Utána volt ami bonyolult volt de az is ment.Sajnos majdnem minden ismerősnek,rokonnak tudo m a számát..Legalábbis akiket szoktam hivni.Szeretem a számom:)
4/5 anonim válasza:
Egy telszám megjegyzéséhez talán nem kell agykontroll tanfolyam.
5/5 Alex Fly válasza:
Eddig mindet meg tudtam jegyezni... keresel benne valami logikát és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!