Paraman55 kérdése:
Samsung galaxy express!?
Figyelt kérdés
Én ugy tudom hogy nincs belőle klon telefon vagyis nem próbálták uitánozni, szerintetek van belőle klon?2014. febr. 13. 17:21
1/7 anonim válasza:
Az eredeti is nagyon szar, azt minek klónozni?
2/7 A kérdező kommentje:
miért lenne szar? az hogy neked nem tellik arra az nem azt jelenti hogy szar..
2014. febr. 13. 18:32
3/7 anonim válasza:
Nem telik rá :D miből gondolod te ezt? Tán belelátsz a pénztárcámba meg a házamba? Az ipad 4-em és az xperia s-em után nem lenne nagy kiadás. Ezért szar: 4,5 colra kipakolni 480x800 pixelt az még undorítóbb mint a kinézete. Egy alsó kategóriás hardvert kapsz szar optimalizálással 70 ezer forintért. De ha ez neked jó akkor nyugodtan vedd meg.
4/7 anonim válasza:
50000-ért nem lenne rossz, csak az a gond, hogy 70-be kerül. Annyiért meg már veszel sokkal jobbat is.
Klónt meg azért nincs értelme csinálni belőle, mert pont ugyanúgy néz ki, mint pl az S3 - és az sokkal drágább, meg "menőbb".
5/7 anonim válasza:
Látszik nem használt az előző még Samsung telefont.Igen jó az express de klón nem hinném hogy készült belőle.De hasonló biztos van csak nincs így kimondva hogy express klón.
7/7 anonim válasza:
De használtam, többet is. Éppen ezért határoztam el hogy soha többet nem veszek mert rájöttem hogy ócska és qrva sokba kerül, mindig van jobb abban az árkategóriában. Max előfizetésnél éri meg, eléggé nyomják a szolgáltatók a samsungokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!