Nology kérdése:
Melyik telefont lenne érdemesebb megvenni? Iphone 4, Xperia P, Xperia S.
Figyelt kérdés
Lényeg a kijelző meg a kamera. Verőfényes napsütésben és éjszaka is jól látszódjon a kijelző meg jól lehessen vele fotózni.2014. febr. 10. 13:14
1/10 anonim válasza:
Ezek közül fotózásr xperia s, de miért akarsz őskövületeket venni? A helyedben keresnék egy újabbat. (Na jó a p még nem elavult viszont sokkal gyengébb a másik lettőnél)
2/10 Saavedro válasza:
Az Xperia S hol őskövület...? Hagyjuk már ezt a baromságot, állandóan ezt böfögitek.
3/10 A kérdező kommentje:
tehát akkor melyik? amúgy X peria M et cserélném le mert egy kalap fos!!!
2014. febr. 10. 15:48
4/10 anonim válasza:
Kérlek szépen azért írtam hogy őskövület mert már rég nem támogatják, el van felejtve a telefon. Már nem éri meg megvenni. Nekem is ilyen van, jól teljesít, nincs vele baj de már ne vegyétek, jobb ha egy újabbat kerestek.
5/10 A kérdező kommentje:
mind a kettő potom összeg ( használtan). csak az iphone 4 el vannak antenna meg kompatibilis problémák. de a P meg nem olyan bazi nagy mint az S
2014. febr. 10. 16:28
6/10 Saavedro válasza:
Az a baj, hogy az Xperia P-be NovaThor U8500 van, ami hááát...érdekes...de nem rossz telefon. Az Xperia S jobb, de az akksija nem jó. És mindháromnál komoly hiba, hogy az akksihoz nem férsz hozzá. Én 40ért vennék olyat, ami olyan erős, mint az Xperia S, de az akksiját tudod cserélni.
7/10 A kérdező kommentje:
és milyen telefonokat javasolsz??
2014. febr. 10. 18:48
8/10 Saavedro válasza:
Karcmentes HTC Amaze (az úgy tudom csíszre ugyanolyan hardveresen). Ezen külön dedikált kamera és videógomb is van! Galaxy S2, Galaxy Nexus szintű mobilok esetleg, sajnos ezekben a csúcsmodellekben nem vagyok járatos. Én 40ért egy újszerű HTC EVO 3D-t vettem és nekem már ez is bőven megérte.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem rosszak a HTC mobilok de vajon mennyire lehet a kijelzőjüket látni fényes nappal meg mennyire csinál jó képeket kevés fény ellenére.
2014. febr. 12. 12:57
10/10 Saavedro válasza:
Ha jól emlékszem, a Mobilarena szerint az Amaze elég jó képeket csinál, ráadásul dupla LED villanó van rajta. Én Evo 3D-t használok, ennek kiváló a kijelzője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!