Melyiket érdemesebb megvenni, Sony Xperia SP vagy Sony Xperia L?
Figyelt kérdés
Az SPrõl kevesebb rosszat hallottam, viszont az L korábban megtetszett, de elbizonytalanodtam. Köszi a segítséget!!2014. febr. 9. 17:28
1/5 dirtboy válasza:
SP jobb az L-től erre már az ára is utal hisz családon belül vannak.
2/5 anonim válasza:
L tulajként is SP-t mondok. Semmi baja az L-nek, nagyon rendben van, nincs semmilyen hibája, de az SP jobb nála. Nagyobb kijelző, nagyobb felbontás, erősebb hardver, nagyobb aksi (bár nem cserélhető), 4G,
lesz rá 4.4 (bár valószínűleg L-re is, de nincs bejelentve, szóval közel sem biztos), minden téren jobb, csak kicsit drágább is.
3/5 Worest válasza:
A kettő közül mindenképp az SP.
A kérdés, hogy mire használod, mert hogyha csak Facebook, és kisebb játékok, akkor felesleges kidobnod pénzt az SP-re.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Az SP-t használtan olcsóbban találtam, mint az L-t, bár nincs akkora választék mint az L-nél. Ez csak nekem fura? :D
2014. febr. 9. 17:48
5/5 Worest válasza:
Az SP általában használtan 35-50 között szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!