Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek hol tudok egy...

Szerintetek hol tudok egy Xperia Play okostelefont eladni a lehető leghamarabb?

Figyelt kérdés
Milyen jó, nagy látogatottságú oldalakat ismertek? A vatera/teszvesz nekem annyira nem jött be, de ha nincs más talán megteszi. Úgy gondoltam 35000 forintot kérnék érte, ez kicsit soknak tűnhet egy ilyen régi telóhoz, de adok hozzá mindent és eléggé fel van turbózva. Olyan oldalt keresek, ahol részleteket is ki tudok rakni, már össze is állítottam egy docx -be a termékleírást: [link] <-- A kérdés lényegében, hogy ezt tudom el feladni valami hirdetős oldalon, úgy hogy meg is veszik.

2014. febr. 9. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:

25-30 között vannak alku előtt máshol.

Turbózva? Azt bárki tud..

De sok sikert hozzá!

2014. febr. 9. 16:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért remélem hogy sikerül ennyiért eladnom mivel kártyafüggetlen, rootolt, és MIUI ROM van rajta ami sokkal szebb és kb 2x annyi funkció, testreszabási loehetőség van bennne, mint bármilyen más rendszerben.
2014. febr. 9. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:
miui romot bárki fel tud telepíteni, ezzel nem ér többet a mobilod
2014. febr. 9. 17:37
 4/6 A kérdező kommentje:
megspóroltam nekik a macerát. na mindegy, a lényeg nem ez, alkalomadtán kínálhatom kevesebbért, a kérdés az hogy hova tegyem fel
2014. febr. 9. 17:45
 5/6 Worest ***** válasza:

Apród/Jófogás.

Ezt a kettőt nézik a legtöbben, a kettő közül pedig az apródot.

35.000-ért lehet hogy nem fogod tudni eladni, 20-25ért szerintem, de nem szeretnék beleszólni.

Sok sikert hozzá.

2014. febr. 9. 17:51
 6/6 anonim ***** válasza:

megspóroltam nekik a macerát

Nekem az nem macera, hanem szórakozás..

2014. febr. 9. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!