Több helyen is olvastam, hogy az iPhone illetve az Apple termékek már nem olyan jók Steve Jobs halála óta. Szerintetek se olyan jó azóta?
Semmivel sem rosszabb.
Ugyanolyan Samsung-belű, kínai összerakású tömegtermékm mint volt Jobs életében.
Talán a nimbusza kezd csökkenni, szép lassan közelítve a valódi értékét....
Én is olvasom ezekte, de mindig megmosolygom. Az Apple termékek nem tökéletesek, ahogy ez mindenre elmondható, és sosem voltak azok. Túlmelegedő Power Mac G4 Cube (ez pont Jobs miatt lett ilyen, mert rögeszméje volt a ventilátor mentes design), repedező MacBook burkolat, Mighty Mouse görgető golyója a belekerülő szennyeződéstől megbízhatatlanul működött, iPhone 4 "fogd máshogy" kerete mind Jobs-érában történtek - csak most van mire fogni.
Szerintem nincsenek komolyabb gondok az Apple termékekkel, legalábbis ahhoz képest, mintha még élne Jobs.
Az első a tipikus Android-fan, vagy nincs pénze Apple-re, vagy még nem próbálta ki (mert leragadt a műanyag samsung tepsinél), és nem jött rá, hogy a világ legjobb márkája. (Nem én mondom, hogy a legjobb, statisztikák mutatják, hogy mindent a háttérbe szorít.)
Válasz a kérdésre: nem, semmiképpen sem. Az iPad Air a legjobb tablet, az iPhone 5s a legjobb telefon, az új Mac Pro pedig egyszerűen csodálatos.
Valószínűleg hamarosan lesz iWatch, meglátjuk, mit hoznak össze.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!