Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Több helyen is olvastam, hogy...

Több helyen is olvastam, hogy az iPhone illetve az Apple termékek már nem olyan jók Steve Jobs halála óta. Szerintetek se olyan jó azóta?

Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:
37%

Semmivel sem rosszabb.

Ugyanolyan Samsung-belű, kínai összerakású tömegtermékm mint volt Jobs életében.

Talán a nimbusza kezd csökkenni, szép lassan közelítve a valódi értékét....

2014. febr. 9. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az eladási számok egyáltalán nem ezt mutatják. Az iPad eladások folyamatosan növekednek, megkockáztatom, hogy az Air a legjobb tablet a piacon tudást és támogatottságot figyelembe véve. Az iPhone 5S-ből az utolsó negyedben "csak" 51 millió fogyott, ami növekedés tavalyhoz képest. Minőségileg semmiféle romlás nem történt, voltak kisebb bakik, pl. térkép, szoftverhibák, de ezek becsúsznak mindenhol. Megjegyzem, hogy más gyártók sokkal nagyobbakat buknak új termékek bevezetésével, vagy termékcsoport leállításokkal, míg az apple nem hagyta abba semminek a gyártását.
2014. febr. 9. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Én is olvasom ezekte, de mindig megmosolygom. Az Apple termékek nem tökéletesek, ahogy ez mindenre elmondható, és sosem voltak azok. Túlmelegedő Power Mac G4 Cube (ez pont Jobs miatt lett ilyen, mert rögeszméje volt a ventilátor mentes design), repedező MacBook burkolat, Mighty Mouse görgető golyója a belekerülő szennyeződéstől megbízhatatlanul működött, iPhone 4 "fogd máshogy" kerete mind Jobs-érában történtek - csak most van mire fogni.

Szerintem nincsenek komolyabb gondok az Apple termékekkel, legalábbis ahhoz képest, mintha még élne Jobs.

2014. febr. 9. 22:58
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2014. febr. 9. 23:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Az első a tipikus Android-fan, vagy nincs pénze Apple-re, vagy még nem próbálta ki (mert leragadt a műanyag samsung tepsinél), és nem jött rá, hogy a világ legjobb márkája. (Nem én mondom, hogy a legjobb, statisztikák mutatják, hogy mindent a háttérbe szorít.)

Válasz a kérdésre: nem, semmiképpen sem. Az iPad Air a legjobb tablet, az iPhone 5s a legjobb telefon, az új Mac Pro pedig egyszerűen csodálatos.

Valószínűleg hamarosan lesz iWatch, meglátjuk, mit hoznak össze.:)

2014. febr. 10. 19:45
 6/7 anonim ***** válasza:
na jah, elsőt leszámítva többi válasz megfelelő...bár én is inkább megmosolygom ezeket a dolgokat, hiszen én nem azért használok apple termékeket, mert ezzel meg szerettem volna tisztelni Steve Jobs-t, hanem azért, mert ezt szoktam meg. Inkább az a helyzet, hogy minden kicsi negatívumot ahhoz kapcsolnak, hogy már nincs Jobs, ahelyett, hogy belátnánk, hogy az innováció is véges...Nekem egyetlen termékből nem Apple van. Ez pedig az asztali gépem. Csináltam töredékből egy hackintosh konfigot, ami ugyanazt tudja, csak nem kerül 800ezerbe. Pedig amikor az intel beszállt, akkor még ott volt Jobs, szerintem ez az egyik nagy gond, inkább több pénzt beleöltek volna, hogy a saját procigyártásukat fejlesztették volna, és akkor tényleg érne is annyit. Most ugyanerre a pontra ért az iPhone is, hiszen az android is nagy nehezen eljutott már arra a pontra kizárólag referenciakészülékeket, hogy hasonló felhasználói élményt nyújt olcsóbban, és be kell látni, ezen nem fog az sem segíteni, ha beleraknak egy 3D kamerát, meg semmit. Ezért belenyúltak az iOS-be, ami szerintem egyáltalán nem gáz, de sokak meg azt mondják, hogy bezzeg Jobs ezt nem lépte volna meg...dehogynem...hiszen valami pluszt fel kell mutatni, még akkor is, ha már minden olyan dolog bennevan a telefonba, ami a hétköznapi használatot megkönnyíti.
2014. febr. 10. 20:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Évekkel előrébb meg vannak tervezve a termékek,a tavalyi Mac-ek,iPhone-ok-ban stb. biztos hogy benne van Steve keze;))
2014. febr. 10. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!