Sidszabi kérdése:
Vegyek Iphone 5S-t vagy várjam meg az Iphone 6-ot?
Figyelt kérdés
Az Iphone 6 idén nyáron fog kijönni2014. febr. 5. 14:46
1/9 anonim válasza:
nem, nem idén nyáron fog. évek óta ősszel, októberben jön. miért jönne korán?
2/9 A kérdező kommentje:
Ha jól olvastam akkor Külföldön nyár végén fog jönni
2014. febr. 5. 14:53
3/9 anonim válasza:
Szia. Eleinte az iPhone-okat júniusban mutatták be, és néhány hetet, vagy hónapot kellett várni, míg a boltokba került. Utóbbi 3-4 generációnál a bemutatást kitolták őszre (szeptember-október), és a bemutatás után 2-3 héttel a nagyobb piacok (országok) boltjaiba kerül (USA, FRA, UK,...), magyarországra meg ezek után nagyjából 2 héttel érkezik. Tehát október-novemberre érdemes számítani.
Ezt persze nem lehet biztosra venni, mert az Apple titkolózik, és a bemutatás előtt pár héttel küldik ki a meghívókat az eseményre. Ezeket csak az elmúlt események fényében állítom. Amire meg nyáron lehet számítani az Apple-től az iPhone kapcsán, az legfeljebb az új iOS bejelentése.
üdv.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de akkor megvárják a 6-Ost vagy legyen 5S?Mert azt mondják hogy nincs sok újítás benne várjam meg a 6-ot hogy hátha majd abba több újítás lesz???
2014. febr. 5. 20:29
5/9 anonim válasza:
lehet kevesebb kérdőjellel is.. de már elmondtuk: még 8 hónap, mire kapni lehet lesz 10 is. és honnan a fészkes fenéből tudjuk mit fog tudni?
6/9 A kérdező kommentje:
Arra vagyok kíváncsi hogy ti mit csinálnátok és amúgy mindig Ennyi kérdőjelet írok
2014. febr. 5. 22:18
7/9 anonim válasza:
mivel úgy tűnik annyira nem vagy otthon ebben a témában és ki sem használnád 100%osan, bőven jó az 5s, mindenre. már ha van 180 ezred.
8/9 anonim válasza:
Nekem iPhone 5-öm van. Én tuti megvárom az iPhone 6-ot, mert tényleg nincs annyi újítás az 5s-ben, hogy ezért cseréljem. Lenne rá keretem, csak semmi értelme.(Szerintem) Valóban nem lehet még tudni, hogy mit is fog tudni az új generáció. De... Szerintem várd meg a Keynote-ot, amikor bemutatják, és ha azt fogod látni, hogy ez kell, akkor vedd meg. Ha pedig nem, akkor meg már olcsóbban veszel egy 5s-t. Én ezt teszem mindíg, és a jövőben is ezt fogom.
9/9 anonim válasza:
Na most mutatták be az Iphone 6-ot, de én tuti nem veszem meg, pedig meg volt az összes Iphone! Jelenleg az 5S-t használom, és nagyon vártam, a 6-ot. De most, hogy megjött, maradok az 5S-nél, mert megvárom a 6S Plus-t,mert az már tényleg zafír üveges lesz! Nem veszek még egy sima üveges Iphonét. Ráadásúl ha az eddigi árakat nézem, a 6Plus 299 dollcsi lesz kint előfizuval! Itthon akkor kb 270.000 lesz az ára, ami már nem normális dolog! Ez csak egy telefon, ami 1 évre sem szól, mert 6 hónap múlva jön az Iphone 6 S, és 6S Plus! Ebből a nagyobb már tuti zafír üveget fog kapni! Persze további 6 hónap múlva jön az Iphone 7 majd! De a kamera maradt 8 megapixeles! Csak a szenzort dolgozták át! Vicc! A kijelző 0.7 collal nőt meg! És??? Ettől meg az A8 chiptől nem leszek boldogabb! Az A7 is tökéletesen megold minden feladatot! Az Iphone 5 azért közel nem tud annyit mint az 5S. Szóval ha rám hallgatsz akkor maradsz az 5S-nél! Olcsóbb és egy verhetetlen készülék, ha az Iphone 6-ot nem nézem! Le is veszem az enyémmet a netről, mert ezért akartam eladni, hogy megvegyem az újat! Már a vevő is megvolt(bocsi Zsolti)! Marad az 5S!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!