Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hosszú távra, normál használat...

Hosszú távra, normál használatra szeretnék egy középkategóriás telefont. Mit javasoltok? Vélemények?

Figyelt kérdés
Fontos lenne hogy jó képeket lehessen vele csinálni és lehessen vele normálisan böngészni. Én a Sony Xperia L-re vagy a Huawei Y300-ra gondoltam, mert még a ZTE telefonokat néztem de nem tudom hogy azokban merjek-e megbízni. Max.45000ft-ért.

2014. febr. 9. 10:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

----->hosszútávra wp vagy ios<-------

!nem sztereotípia! ez tapasztalat és tény

2014. febr. 9. 18:17
 12/14 lilliuska02 válasza:
Nekem Sony Xperia J-m van szerintem nagyon jó fotókat csinál és a böngész is elég gyors nálam vagy még ilyen kategória a nokia lumia 520 az is remek fotókat csinál esetleg samsung s advence az kicsit drágább de az is megéri szeritnem
2014. febr. 17. 19:37
 13/14 Worest ***** válasza:

S Advancet az ellenségemnek se!

Ne hallgass az előttem lévőre, már fogtam a kezembe, és tragédia. Irtóra fagy.

2014. febr. 17. 19:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Bármilyen telefont is választasz legyen legalább 2gb RAM-ja és egy jobb procia :). Nekem volt windows telefonom tényleg lagmentesen és tökéletesen megy. Iphone 4S-em is volt 4 évig hát... a 4-ik évben picit belassult de szerintem ez normális. Ne csak a kamerát nézd a proci is sokat számit, hogy ne akadjon mikor csinálod a képet, és a böngészés is menjen jobban.
2016. szept. 6. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!