Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Minden normál SIMet lehet...

Minden normál SIMet lehet micro SIM kártyává alakítani SIM vágóval?

Figyelt kérdés
kereskedésben kivágják?

2014. febr. 1. 06:21
 1/5 anonim ***** válasza:

-az újabbakat lehet egy sima kivágással is ,ezt bármelyik használt mobil kereskedő is megcsinálja,

-a régebbieket meg először átteszik újra,és az új már simán vágható,ezért pl a Vodaf. 5 ezer forintot kér,

2014. febr. 1. 06:42
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi.Vajon egy 4 éves SIM kártya újnak számít?
2014. febr. 1. 07:38
 3/5 anonim ***** válasza:
ez különben engem is érdekelne, mert öcsémnek is vágni kéne, 500 Ft-ért csinálják egyik gsm-ben, telekom meg szintén 5ezerért cseréli...ha jól emlékszek. az övé is ilyen kb 4 éves, apumé pedig 1 éves, és vastagságra megegyeztek.
2014. febr. 1. 10:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Elvileg holnapra érkezik az új telefonom, majd megírom mire jutottam..
2014. febr. 2. 06:28
 5/5 A kérdező kommentje:
ez a "SIM VARIO" kártyám volt,mondta a srác h ezt nehezebb vágni a chipje kicsit nagyobb de remekül megoldotta.Es ingyen.Mondjuk az uj tel 81 volt náluk..Micro simre vágta nekem ez kellett.
2014. febr. 3. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!