Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért szólják le Nokia Windows...

Miért szólják le Nokia Windows phone op rendszerű telefonokat az osztálytársaim?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni Nokia lumia (625 vagy 925-öt) telefont de az androidos osztálytársaim azt mondják hogy az egy lassú sz*ar. Én eddíg csak jót hallottam róla. Az egy dolog hogy nem valami testreszabható de ez engem nem érdekel.

2014. febr. 8. 18:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nyugi,a csempe divatos :D
2014. febr. 8. 23:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Igazából van olyan android-os is ami nem fagy (sony xperia sp) ja es aki most mondana az szar lassu NEM nekem meg nem akad es nem is fagyott eggyik haveromnak 620-a van ugy neki se akad de mar lattam hogy egyszer befagyott neki EGYSZER ezzel most nem akarom szidni a nokia-t de azert a wp rendszer meg ,,fapados'' vagyis alkalmazasok 70-a fizetos androidon csak kb 40-50 meg droid-ra tobb alkalmazas van
2014. febr. 10. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!