Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A nokia Lumia 625 -ről vélemén...

Amasik kérdése:

A nokia Lumia 625 -ről vélemény? Egyébként van benne közelségérzékelő meg ilyenek? Milyen minőségű a kamerája azt tudom hogy 5 megapixeles Jó választás lenne? Kicsit még félek a windows 8 tól eddig mindig androidos mobilom volt .

Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyiért vennéd? Amúgy nem kell félni tőle :)
2014. febr. 6. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:

van benne közelségérzékelő és a kamera 5 Mpixeles felbontásban is pazar képeket készít autofókusszal és ledes villanóval

jó választás lesz ha azért váltassz mert meguntad az androidos mobilok fagyásait akadozásait,rambajait meg a hasonló nyalánkságokat

rossz választás lesz ha szeretted az android veséig hatoló személyreszabhatóságát

nem lesznek widgetek, meg hasonló dolgok a kezdőképernyőre

de én is lumiát használok és sosem cserélném androidra

atomstabil a rendszer..baromigyors

nincs annyi alkalmazás mint androidra(nyakkendőkötő,aknakereső kimaradtak)

de a lényegi dolgok megvannak

itt tudsz mazsolázni:

[link]

2014. febr. 6. 21:05
 3/4 A kérdező kommentje:
értem köszi :)
2014. febr. 6. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok

60ezerért 820-at vettem, ami hardveresen erősebb a 625-nél ... Igaz a kijelzője valamivel kisebb... Innen vette, és 3nap alatt vidékre hozták: mobilwebshop.com

2014. febr. 7. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!